Fischer Speedmax- Årets nyhet snart i butikken

Ajajajaj! For en morsom januar vi langrennsfantaster har hatt! Først kom det en helt ny ski fra fabrikken på Biri og som om ikke det var nok har vi nå testet splitter nye Fischer Speedmax og Carbonlite Zero. Speedmax er en helt ny ski som legger seg over Carbonlite på stigen til Fischer.
Vi har nettopp kommet hjem fra test i Østerrike av Fischers store nyheter for neste sesong. Det er alltid moro å få testet neste års utstyr og denne gangen var det mye snacks!
Sjekk vår video med selve langrennskongen hos Fischer- Thomas Drindl og vår egen Calle Aamodt!Vi sier som vår venn Thomas; "The base is like a virgin" :)

NY SKI! Fischer Speedmax Classic Plus:

Den nye Speedmax Classic er bygget på en noe annen måte enn tidligere. Hele skien og spennkurven blir satt først før sålen limes på kaldt. Dette fører til en jevnere produksjon enn tidligere. I tillegg trenger man ikke slipe ned så mye av sålen etter at den er satt på fordi det ikke blir ujevnheter på grunn av varmepåvirkning. Vi gleder oss til å kunne tilby denne skia i et begrenset antall allerede om noen få dager!

NY SKI! Fischer Speedmax Skate:

Speedmaxteknologien er også på skøyteskiene laget for fart. Her er også jevnere produksjon og en jevnere såle stikkordene. Speedmax Skate kommer både for hardt og bløtt føre. Denne skia kommer også med transparent såle som glir bedre på grovkorna/ kunstsnø når sola har tatt litt tak. En spesiell såle for et spesielt føre.

NY SKI! Fischer Carbonlite Zero:

Endelig vil de fleste si. Neste år kommer den etterlengetede Carbonlite Zero. Fischers Zerosåle med tre forskjellige hardheter blir implementert i den gjennomprøvde og ekstremt lette skia RCS Carbonlite. Nå kan man også på rubbføre nyte den unike pendelen denne skia gir deg. Vi gleder oss!

NY SKO! Fischer RCS Racecode Skate:

Lettere- pustende- stivere- endret vinkel. Vi sier ikke mer.

Vi kommer tilbake med nøyaktig leveringsdato veeeeeldig snart!

Tags: fischer, speedmax, 2013, rcs, carbonlite, carbonlitezero, racing, fischernordic, fischerxcountry
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •