FJELLETS VAKRESTE ÅRSTID - KAMPANJE PÅ FJELLSKO!

Et fjell ikledd høstens farger gjør oss så nasjonalromantiske at vi vakler rundt som hodeløse høns. I det vi gnir søvnen ut av øynene og trekker inn den frostkyssede luften, klinger mektige dikt og tilstedeværelse over fjelltoppene og viddene. Om bare fjellene kunne prate! Mens vi har vært opptatt med å komme inn i rutiner etter døsende sommerdager, har høsten atter en gang sneket seg ubemerket inn i norske fjellheimer, og med seg bærer den uendelige turmuligheter. Dette feirer vi med -25% på utvalgte fjellsko, og her har vi laget en oversikt til deg slik at du også kan nyte fjellets vakreste årstid med varme, tørre og uthvilte bein. 

 

 

Halvhøye tursko er perfekte for deg som ønsker en lett og smidig tursko, som samtidig tilbyr god støtte i ankelen. Med goretex holder du beina tørre også!

 

 

Salewa Alp Trainer finner du her!

 

Mammut Mercury Mid II finner du her!

 

Alfa Lyng A/P/S finner du her!

 

Tidløse og klassiske fjellsko i lær fra HanWag! Slitesterke og mye komfort, disse holder år etter år. Med impregnering og omsorg vil disse også holde deg tørr på beina i all slags terreng. 

 

 

Hanwag Bergler finner du her!

 

Hanwag Tatra Bunion GoreTex finner du her!

 

Hanwag Tatra Narrow GoreTex finner du her!

 

Bre- og toppturstøvler for deg som skal på ekspedisjoner eller til områder som krever sin sko! Røffe sko til tøffe turer. Disse er kompatible med stegjern. 

 

 

Salewa Rapace GoreTex finner du her!

 

La Sportiva Trango Tower GoreTex finner du her!

 

La Sportiva Nepal Cube GoreTex finner du her!

 

Lave anmarsjsko er perfekt for turer i lett terreng, eller når du vil komme deg fort gjennom etappene! Godt grep i sålen og mye demping gjør dette til svært universale sko i variert terreng. 

 

 

La Sportiva Ultra Raptor GoreTex finner du her!

 

Salewa Firetail 3 GoreTex finner du her!

 

Dynafit Feline GoreTex finner du her!

 

 

Fjellsko til junior er kritisk for å sikre gode opplevelser i fjellheimen. Høy komfort, god stabilitet og godt grep gjør spesialtilpasset fjellsko til barn en  vinner for unge eventyrere.

 

 

La Sportiva Traggo Kid GoreTex finner du her!

 

Mammut Nova Mid GoreTex finner du her!

 

 

 

 

Her kan du se alle utvalgte fjellsko til -25%

 

 

Kampanjen varer fra 24/9/17 - 01/10/17 eller så langt beholdningen rekker. 

 Tags: kampanje, fjellsko, anmarsjsko, fjellskobarn, brestøvler, topptur,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •