FOREDRAG MED SIMONE MORO

Oslo Sportslager, i samarbeid med The North Face, har den store gleden av å invitere til foredrag med Simone Moro! Med en merittliste like lang som Mount Everest er høy, er det ikke rart Moro finner lykken i å briljere i bratte og luftige fjellområder. Som første mann til å bestige fire 8000-metere på vinterstid (Shishapangma 2005, Makalu 2009, GasherBrum II 2011, Nanga Parbat 2016), kan vi by på en helt rå kveld fullspekket med vanvittige fortellinger og innblikk i livet som alpinist i (bokstavelig talt) verdenstoppen. 

Moro på vei opp Makalu i 2009. Han skulle bli den ellevte som forsøkte å bestige toppene på vinterstid, men den første som nådde toppen på 8481 MOH på Foto: Simone Moro Arkiv

 

 

Torsdag 19. oktober tar vi dere med på en liten ekspedisjon til Stratos på Youngstorget. Fjonge lørdagskvelder byttes ut med stegjern, ville beretninger om ekspedisjoner i svært ugjestmilde klimaer og inspirerende tanker om livet. Moro har gjennomført 15 vinterekspedisjoner fordelt på verdens mektigste topper, og italieneren har med dette gjort seg fortjent til plassen blant ekstremutøvere. 

 

"Once I get something in my head,

there’s no way to stop it"

 

Simone Moro. Foto: Cory Richards. 

 

Mai i år bega Moro seg, sammen med Tamara Lunger, ut på en av de kanskje mest ekstreme klatreekspedisjonene hittil: Kangchenjungatraversen. Med høyeste topp på 8586 MOH gikk ferden uten ekstra oksygen og sherpaer. Ryggen strekker seg 5,5 km, og du tvinges til å klatre nesten hele ruta med en gjennomsnittlig høyde på svimlende 8300 MOH. Denne kvelden kommer til å handle mye ferden de hadde i mai. 

 

 

Gira? Det er vi også! Her er noen raske fakta om kvelden:

 

  • Sted: Stratos, Youngstorget
  • Dato: 19. oktober 
  • Tid: Kl. 1900 
  • Billetter: 50,- kr. hvor inntektene går uavkortet til et av Moros veldedige formål i Nepal

 

BILLETTER PÅ NETT KJØPES HER

 

Vi har kun 200 billetter tilgjengelig, så her lønner det seg å være rask på labben. Billettene får du enten kjøpt i butikken, eller på nett. Kjøper du billettene på nett så vil de enten sendes til deg pr post, eller du kan hente de i butikken i Torggata. Enkelt og greit! Lyst til å lese mer om Moro? Her er en god artikkel!

 

Vi og The North Face gleder oss ekstremt til å se deg, og vi ser frem mot en vanvittig spennende og lærerik kveld fylt med mye kompetanse og inspirerende historier. 

 

 Tags: foredrag, stratos, simonemoro, alpinist, klatring
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •