Forhåndsbestilling av Scott 2018

 

Vi tilbyr forhåndsbestilling på Scott sykler for 2018. Levering av syklene er mars/april 2017. Siste frist for bestilling er satt til 19. september. 

 

Er det en spesiell sykkel du ønsker, eller info om modell/pris kontakt oss på epost her. 

 

For komplett oversikt over alle modellene, besøk Scott sin hjemmeside her.

 


Landeveissykler

 

Trykk her for å komme til forhåndsbestillingen av 2018 Scott landeveissykler. 

 

Foil

Aero er stikkordet for Scott sin Foil. Nyhet for 2018 er Foil Premium Disc (bildet under) og er den desiderte toppmodellen. Sykkelen er utstyrt med det beste av det beste, bla. Shimano Dura Ace 9170 Di2 girgruppe og Zipp 303 karbonhjul for å nevne noe. Sykkelen er ment for maksimal fart og effektivitet på asfalten, men det at denne sykkelen vant Dronningen av klassikerne, Paris-Roubaix i 2016, forteller litt om hva denne sykkel er god for. 

 2018 Scott Foil Premium Disc

 

 

Addict

Scott sin letteste serie med sykler heter Addict. Dette er er racer med fokus på gode allround egenskaper, og med svært lav vekt er denne en drøm å sykle oppoverbakker med. En rakett av sykkel, både oppover og nedover! RC modellen (bildet under) er toppmodellen, med kun kremutstyr. Totalvekten på kun 6,3kg gjør dette til en rå rittmaskin i kuperte løyper. 

2018 Scott Addict RC Pro 

 

Addict Gravel Disc

Gravel er et svært voksende segment innen sykling, og Scott tilbyr såklart sykler til dette bruket også. Gravel/adventure sykler er ment for turer på en blanding av grus, kjerreveier, stier og asfalt. Perfekt for lange dager på setet med eller uten oppakning, der turen i seg selv er fokuset. Syklene har god plass til grovere dekk, og har en mer stabil og balansert følelse enn en CX.

2018 Scott Addict Gravel 10 Disc 

Terrengsykler

 

Trykk her for å komme til forhåndsbestillingen av Scott 2018

 

Spark RC

Scott Spark RC er deres racingserie, og er perfekt til rundbane og rittbruk. Sykkelen kommer med 100mm vandring og geometri tilpasset aktiv og aggressiv sykling. Denne er for deg som vil ha det beste og det raskeste til rittsykling! Dette er sykkelen Nino Schurter sykler på, og som han vant VM 2017 på. Bra nok for deg?

 

   2018 Scott Spark RC 900 WC

 

Spark

Spark er Scott sin mest populære modellserie, og leveres både med 29" hjul og 27,5"+ hjul. Sykkelen kommer med Fox 34 gaffel med 120mm vandring, noe slakkere styrevinkel enn RC serien, og er satt opp med bla. heve-senkepinne og kraftigere dekk. Alt i alt, en sykkel som er noe mer anvendelig for mange.

 2018 Scott Spark 900 Ultimate

 

 

Genius

Genius modellene kommer i både 29" utgave og 27,5"+ utgave. 700 Ultimate (bildet under) har store 2,8"dekk og gir deg en overlegen flyt og fremkommelighet i terrenget. Komplett XX1 Eagle 1x12 girgruppe, karbonhjul, heve-senkepinne og lekre dekk med tanwall, dette er kremen! 

2018 Scott Genius 700 Ultimate 

 

 

Dette er kun et fåtall av alle de flotte syklene Scott tilbyr for 2018. Sjekk ut nettsiden til Scott på Scott-sports.com for komplett oversikt over alle syklene. Noe du lurer på? Ta kontakt med oss pr. epost på denne adressen. 

 Tags: 2017scott, spark, scaleplus, genius, contessa, foil, addict, solace, gravel, cx, plasma
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •