Fotball - Adidas adiPURE Uefa Champions League-design

Adidas adiPURE er blitt en meget populær linje fra Adidas som blir frontet av stjernespilleren Kaká (Real Madrid og Brasil). Dette er blitt presentert som den enkle og rene linjen til Adidas. Designet er inspirert etter den mest klassiske av de alle, nemlig Copa Mundial. AdiPURE er tenkt som en modifisert Copa, med mer farger og ny teknologi på passform, snøring og knotter.


  Adidas aPure trøye fotball
               
Adidas adiPURE har nå kommet til den tredje generasjonen sko, og de blir stadig bedre. Likevel klarer man å holde på den klassiske, enkle og rene stilen som denne linjen fra Adidas skal ha. I forbindelse med Champions Leaguefinalen i Madrid i mai har de nå lansert et Adidas adiPURE UCL (Uefa Champions League) design.

På Adidas aPure UCL trøyen så ser man at det er brodert inn Champions League-trofeét nederst i hjørnet. Man vil også kunne se de store stjerne spille i Adidas adiPURE III. Spillere som Kaká, Gareth Barry, Xabi Alonso og David Silva.

Adidas aPure UCL shorts fotball
Adidas aPure UCL shorts
VÅR PRIS: 299,-

 Vi har flere produkter i Adidas adiPURE-linjen, Adidas har levert disse produktene nå i en lang stund og de blir stadig mer populære. Dette er et meget godt alternativ til de som sverger til skinn og mer tradisjonelle sko. Denne skoen kommer stort sett alltid i en sort/hvit modell i tillegg til noen med mer farge på.Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Relaterte saker:
Opptatt av vekt på fotballsko
Kommende fotballsko fra Adidas, Nike og Puma
Nike Mercurial Vapor Superfly II lansert i LondonTags: adidas, adipure, fotball, fotballsko, iii
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •