Fotball - Adidas F50 i Tunit Premium På Lager!

Adidas F50i Tunit Premium er den ultimate fotballkofferten! Den kommer i meget begrenset opplag, og skoa som medfølger er ikke mulig å få kjøpt løst.
Adidas F50i Tunit Premium fotballsko

I Adidas F50i Tunit Premium kofferten medfølger det 3 helt nye uppere. Macaw grønn overdel i SprintSkin, sort med gull striper i supermykt skinn og hvit ClimaCool  overdel. Sammen med de medfølgende knottene, SG-FG-HG, har du fotballsko til alle forhold!


Adidas F50i Tunit Premium Fotballsko

Dukker du opp med denne kofferten kommer lagkameratene dine garantert til å bli misunnelige! Kofferten har hjul og hendel så den er enkel å ta med seg. Dessuten så er den utrolig kul med F50i design.

Adidas F50i Tunit Premium macaw green sprintskin fotballsko


Som sagt medfølger det 3 forskjellige overdeler som du kan bytte ut etter forhold og hvilket humør du har. Den første er F50i Tunit SprintSkin. SprintSkin er ett nyutviklet syntetisk materiale fra Adidas som er tynt og veier lite, nettopp for å forbedre fart og kontroll.

Adidas F50i Tunit Premium Black Skinn Fotballsko

Den neste overdelen som medfølger er F50i Tunit-K. Denne overdelen er av beste skinnkvalitet, for å gi deg optimal komfort og passform. NB! Husk å behandle med skokrem. Kiwi Skokrem.


Adidas F50i Tunit Premium ClimaCool Fotballsko

Den siste overdelen som medfølger er F50i Tunit ClimaCool. ClimaCool ventilerer og regulerer temperaturen på bena dine. Perfekt på varme dager med andre ord!Adidas F50i Tunit Premium inneholder 3 sett med utskiftbare knotter: SG for våte gressbaner, FG for tørre gressbaner og HG for kunstgressbaner. I tillegg, og noe som er helt nytt på markedet her i Norge, det medfølger en todelt gummisåle. Disse bruker du på harde underlag eller om du også ønsker å bruke F50i som en fritidsko.

Klikk her for å gå til Adidas F50i Tunit Premium
Tags: adidas, f50, tunit, premium, fotballsko, sprintskin, climacool,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •