Fotball - Adidas Jo'Bulani matchball finale VM Sør Afrika

Adidas har nå lansert ballen som skal brukes under VM i Sør Afrika til sommeren, og dette er en finaleball verdig. Adidas har lagt mye energi de siste årene i å få frem en bra matchball og de har lykkes bra. Det er et kvalitetstegn når Adidas leverer matchballer til VM og Champions League - de to beste turneringene i verden.

Adidas JoBulani matchball finale VM Sør Afrika

Adidas har nå lansert ballen som skal benyttes under finalen i sommerens VM-finale i Johannesburg. Dette er en ball med akkurat de samme egenskapene som Adidas JaBulani matchball, ballen som skal brukes i resten av VM i Sør Afrika.

Adidas JoBulani matchball VM Sør Afrika 2010 fotball

Navnet på finaleballen er Adidas JoBulani - inspirert av både JaBulani som betyr å feire på zule, og navnet på finalebyen Johannesburg, også kalt "the city of gold". Adidas JoBulani matchball har det samme designet som Adidas JaBulani, men med gull som hovedfarge med tanke på nettopp byen og det faktum at det er en finale hvor det kjempes om gull.

Adidas JoBulani matchball VM Sør Afrika 2010 fotball

Adidas JaBulani og Adidas JoBulani har en "Grip'n'Groove" teknologi som gir ballen en merkbar stabil flyt i luften og perfekt grep under alle forhold. Ballen består av 8 spesialutviklede kuleformede 3d-paneler som gjør ballen perfekt rund, og enda mer nøyaktig en noen gang.Adidas JoBulani matchball VM Sør Afrika 2010 fotball


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Relaterte artikler:


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •