Fotball - Adidas Predator X. Bilder og video!

Nå er den snart her. Predator X, den tiende fotballskoen i rekken av Predator modeller. Som alltid gir vi deg mulighet til å forhåndbestille denne meget etterlengtede fotballskoen. Imens du venter, kan du se bilder og videoer i denne artikkelen. Kos deg :)

Vi vil gjerne høre hva du syns! Legg inn din mening i kommentarfeltet nederst på siden.

Adidas Predator har fått ett helt nytt design, og kommer i første omgang i to farger, sort og hvit. Tungen ligger nå til siden (som man kjenner fra adiPURE), istedet for nedover lissene som tidligere.

Powerswerve elementene er borte, og nå benyttes helt ny Predator teknologi som gir enda mer skru, kraft og presisjon. Merk at nå er Predator elementene blitt forlenget, slik at denne også hjelper deg med innsidepasninger.

I overdelen har Adidas benyttet okse lær som gir en optimal kombinasjon av touch og slitestyrke.


Adidas Predator X fotballsko
Innvendig har Adidas benyttet Opti-Fit som optimerer passformen på støvelen og sørger for at den er anatomisk korrekt.

I yttersålen har Adidas kommet med Powerspine som er helt nytt. Denne sørger for at du mister minimalt med kraft når du skyter ( se video #2 nederst på siden)
ADIDAS PREDATOR X - ZIDANE TESTER NYE ADIDAS PREDATOR X

ADIDAS PREDATOR X - POWERSPINE TEST

ADIDAS PREDATOR X - PREDATOR ELEMENT, SKRU TEST.

SE OGSÅ: Forhåndbestill Adidas Predator X


Tags: adidas, predator, x, fotballsko, fotball, zidane
| Kommentarer [7]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Martin, 25.12.2009 21:40:36
Skaff dere den gamle Predator modellen, den nye er DÅRLIG!

Skrevet av Martin, 25.12.2009 21:38:33
De nye Predatorene er veldig stygge, liker de gamle 1000 ganger bedre. Jeg kan begynne med knottene, de ser ut som om de er plassert helt tilfeldig. Så kommer jeg til fargen, det må gå an å ha noe annet enn gult og hvitt, rødt og svart. Det er en sko som jeg aldri kommer til å prøve på foten engang. Det er ganske rart at Adidas går bort fra det beste til noe som ser ut som en sko fra 1800 tallet. Jeg liker egentlig Adidas kjempebra, og synes det er de beste skoene, men nå vet jeg ikke om jeg lik

Skrevet av vetle, 02.11.2009 20:32:40
de var veldig kule likte den best den sorte!!!

Skrevet av Stian, 30.10.2009 12:07:03
Jeg syns de var utrolig kule. Skal jeg velge så likte jeg den hvite fargen best. En stund siden jeg har brukt Predator, men disse skal kjøpes!

Skrevet av Alexander, 28.10.2009 18:58:05
Jeg synest at de var direkte stygge.

Skrevet av Per Anders Aasheim, 28.10.2009 16:08:00
Jeg gleder meg og jeg syntes den ser riktig så bra ut også. Den ser mer strømlinjeformet og mer elegant ut enn tidligere modeller. Liker det de har gjort med lissene også. Hele skoen ser nettere og lettere ut syntes jeg. Og som tidligere pred modeller syntes jeg hvite og gule har vært de klart fineste, uansett hvilke fargealternativer som har kommet etterhvert :)

Skrevet av Anonym, 28.10.2009 12:10:19
Jeg synes ikke den var så tøff, men sikkert veldig bra og god. Hvis dere får noen nye farger kan jeg like den