Fotball - Åttendelsfinale i UEFA Champions League, 10/3-09

De fire første lagene er klare for kvartfinalene i europas gjeveste klubbturnering. Dette var kvelden for flere historiske hendelser, blandt annet en imponerende forestilling fra de røde fra Liverpool der de ydmyket "El galacticos" fra Madrid og en målrikt kamp i Tyskland der Sporting Lisboa fikk en leksjon i effektiv fotball.

Liverpool - Real Madrid 4-0

Det lå an til en spennende kamp mellom to store lag på Anfield Road i går, etter 0-1 kampen i Spania for to uker siden. Liverpool med Torres og Gerrard i strålende form satte imidlertid en brutal stopper for en spansk festaften. Fernando Torres hadde fått sine nye Nike Laser II K-FG fotballsko og brukte disse til å sende Liverpool i føringen tidlig i kampen. Kampen endte 4-0 til Liverpool, og sammenlagt ble overbevisende 5-0 til de rødkledde fra Liverpool.
 nike total90 laser II K-FG rød Torres fotballsko
Juventus - Chelsea 2-2

Fjorårets tapende finalist Chelsea kom til Italia med 1-0 ledelse fra det første oppgjøret. Den sorte dame har virkelig kommet seg tilbake i europeisk toppfotball, det skulle dog bli for tøft å ta seg forbi det engelske storlaget. Essien jobbet inn utlikning til 1-1 med sine Nike Laser II FG fotballsko, noe som var en lettelse for Essien selv etter å ha vært ute med skade. Kampen endte tilslutt 2-2 og dermed er Chelsea videre med 3-2 sammelagt.
 nike total90 laser II fg fotballsko essien
Panathinaikos - Villarreal 1-2

Med 1-1 i første kampen var dette en spennende kamp. Det var også en åpen kamp som bølget frem og tilbake. Joseba Llorente skulle imidlertid bli dagens mann for Villareal da han med sine Adidas Predator Powerswerve HG Power fotballsko scoret 2-1 for spanjolene. Dette ga de dermed avansement til kvartfinalen med 3-2 sammelagt.
adidas predator powerswerve power trx hg fotballsko lorente 
Bayern Munchen - Sporting Lisboa 7-1

Denne kampen kunne aldri bli spennende, for med en imponerende 5-0 seier i Portugal i første kampen så hadde Bayern Munchen lagt grunnlaget for kvartfinale. Det bar bortelaget også preg av, det var ikke mye innsats å spore i en kamp der unggutten Thomas Mûller kom inn og satte inn sitt første scoring for Bayern Munchen med sine Adidas Predator Powerswerve. Kampen endte 7-1 og dermed går Bayern videre til kvartfinale med smått utrolige 12-1 sammenlagt.
adidas predator powerswerve trx hg thomas mueller 

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: fotballsko, fotball, championsleague, liverpool, realmadrid, juventus, chelsea, panathinaikos, villarreal, sportinglisboa, bayernmunchen,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •