Fotball - Åttendelsfinale i UEFA Champions League, 11/3-09


Som ifjor så dominerer Engelske lag Champions League. 4 av de 8 lagene som er klare for kvartfinale har engelsk adresse.

Manchester United - Inter 2-0

De fleste holdt nok United som favoritter foran denne kampen etter en sterk 0-0 kamp i Italia. Det tok ikke lang tid før det første målet kom, allerede etter 4 min sender Vidic de røde djevlene i ledelse på heading. I 2 omgang legger Ronaldo på til 2-0 etter ett nydelig legg fra Rooney.
De to store profilene i kampen, Ronaldo og Zlatan,  spillte med Nike Mercurial Vapor Superfly, den nye toppmodellen fra Nike.


 Nike Mercurial Vapor Superfly Fotballsko Ronaldo Zlatan
Roma - Arsenal 1-0 (6-7 på straffer)

Etter 1-0 seier til Arsenal i første kamp var det duket for ett meget spennende returoppgjør i Italia. Allerede etter 10 minutter kommer kampens eneste spillemål. Juan får stå helt alene på bakerste stolpe, han gjør ingen feil og sender Roma i ledelsen. Ingen av lagene klarte å skape noe særlig, så det var ingen overraskelse at det til slutt ble straffesparkkonkurranse. 16 straffer tok det før kampen ble avgjort. Diaby ble den store helten for Arsenal da han satte inn sin straffe sikkert med sine Nike Mercurial Vapor.

 Nike Mercurial Vapor IV FG Fotballsko Diaby
Barcelona - Lyon 5-2

Med 1-1 etter første kamp trodde flere at dette skulle bli en jevn og spennende kamp. Men Barcelona skulle vise seg å være i storform, og allerede etter første omgang var det ikke spennende lenger. Leo Messi stod for kampen store mål. Mottar ballen helt ute på sidelinjen, dribler av 2-3 menn, spiller vegg med Eto, legger ballen sikkert i lengste hjørnet. Fantastisk prestasjon! Messi spiller i sine egne Adidas F50 Tunit fotballsko.


 Adidas F50 Tunit Messi Fotballsko
FC Porto - Atletico Madrid 0-0

Porto er iferd med å gjøre nok en god sesong i Champions League. Det ble en kjedelig forestilling på Estadio do Dragao Porto. FC Porto hadde fordelen etter at Lisandro Lopez scoret to mål på Vicente Calderon for to uker siden. Lisandro Lopez har vært i storform denne sesongen, og har notert seg for 6 scoringer så langt i Champions League. Lisandro spiller med Nike Air Legend. Med 0-0 hjemme gikk Mesterene fra Portugal videre til kvartfinale på bortemål.


Nike Air Legend II FG Lisandro Fotballsko 

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: fotball, fotballsko, manchesterunited, inter, roma, arsenal, barcelona, lyon, porto, atleticomadrid
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •