Fotball - Besøk fra Valencia

 
Oslo Sportslager er bortskjemt med å få besøk av kjente idrettsfjes, spesielt i langrennsmiljøet er det godt besøk på vinteren. Fotballavdelingen er ikke like priveligert på det punktet enn så lenge, men når det kommer en kar som når han er i form er aktuell for førstelaget til Valencia, så kan vi si at vi har hatt en kjent fotballfjes innom butikken.
 


Dag Alexander Olsen - Valencia CF


For de som følger med på nettsidene våre så husker dere sikkert at vi skrev om Dag Alexander Olsen for et års tid siden. Forleden dag så tittet han innom vår butikk i Torggata 20.


Kort om Dag Alexander; gutten startet sin seniorkarriere med Gjøvik/Lyn. Som 17 åring gikk turen til London og Tottenham, og i januar 2009 signerte han 4,5 års kontrakt med den spanske storklubben Valencia. Det siste året har Dag Alexander slitt litt, og for øyeblikket er han hjemme i Norge etter en operasjon. Dag Alexander reiser snart tilbake til Spania, igjen med et mål om å bidra på Valencias førstelag.


I og med at han har vært skadet den siste tiden og spesielt nå i oppkjøringen til en ny sesong så regner Gjøvik-gutten med at han starter sesongen på Valencia B, men lover å gi alt for at det skal bli førstelagsfotball så snart som mulig. Vi på Oslo Sportslager er stolte av å kunne sko gutten som denne gangen gikk for den nye lettvekteren til Adidas, nemlig Adidas F50 Adizero i skinn.


Adidas F50 Adizero FG skinn


Vi ønsker Dag Alexander Olsen lykke til videre i kampen om førstelagsfotball i den tradjonsrike spanske klubben Valencia!!


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: kappa, adidas, fotball, repliqa, dagalexanderolsen, fotballsko, valencia,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •