Fotball - Bilder av Nike Mercurial Vapor Superfly III (LILLA)

Nike Mercurial Vapor Superfly har vært en eviglang suksesshistorie og det er nok noe av grunnen til at overgangen fra nummer to til tre i rekken er preget av designforandringer.


Nike Mercurial Vapor Superfly III har allerede debutert på flere baner og som tidligere så har designet stått i fokus. Dette er en sko som syns meget godt på banen og man kan se igjen litt av det samme som var på VM2010-modellene til Nike.
Det har vært en klar tendens de siste årene at fotballsko har mer utfordrende farger og Nike Mercurial Vapor Superfly III er intet unntak. Fargekombinasjonene er nøye planlagt fra Nike sin side og det er lagt vekt på at skoene skal være lett å få øye på ute på banen, og gjennom dette gjøre det enklere for medspillerene å finne deg.
Nike Mercurial Vapor Superfly III brukes av mange stjerner over alt i verden, og noen av de største verdensstjernene benytter seg av denne modellen. Bland Superfly-brukerene finner vi Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Theo Walcott, Aron Lennon, Dani Alves, Bojan Krkic, Didier Drogba og mange flere.


Nike Mercurial Vapor Superfly III er utstyrt med Sense Traction Technology, dette er knottene i front av skoen som utvider seg 3 mm ved spill på vått underlag. Dette skal være med på å gi spillerene et godt alternativ til SG-knotter som for mange blir veldig hardt og belastende for foten.


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: nike, mercurial, vapor, superfly, fotball, fotballsko,
| Kommentarer [4]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Khualpi, 30.06.2014 21:32:00
Selger dere superfly 3?

Skrevet av Amund , 11.03.2012 04:05:40
Når kommer 2012 modellene av Nike mercurial?

Skrevet av jonas, 22.04.2011 11:04:05
dani alves bruker adizero ;-)

Skrevet av sebastian, 29.03.2011 14:39:30
når kommer dem?

Skrevet av OsloSportslager, 29.03.2011 15:11:13     
De kommer i løpet av aprilmåned!