Fotball - Bootspotting Champions League 01.10.09

Onsdag 30/9-09 ble runde to av årets Champions League fullført med mange av våre sko i aksjon.
                                Champions League


Apoel - Chelsea 0-1

Laget fra Kypros debuterer i Champions League etter å ha slått ut Ståle Solbakken sitt FC København. I går trodde mange at det skulle bli overkjørsel og en klar borteseier, men det skjedde ikke. Anelka ga Chelsea oppskriftsmessig ledelsen etter 18 minutter. Dette sto seg til pause og etter pause skulle alle som fulgte kampen få seg en overraskelse. Ut på banen kom det et lag fra Kypros som stilte Chelsea på prøve flere ganger, det var en kombinasjon av flaks og en god Cech som hindret utlikning. Ancelotti sa til pressen etter kampen at Apoel hadde fortjent ett poeng. Likevel står Chelsea med full pott etter to kamper.
 

 
Nicolas Anelka, Puma V1.10
 

Bayern München - Juventus 0-0

Dette er møtet mellom to lag som etter å ha slitt på ulike fronter er tilbake i det gode selskap. Med spillere som Ribèry, Klose og Robben har Bayern München det som skal til for å lage mål. De herjet til tider med Juventus sitt forsvar representert ved Grygera og  i går, men klarte ikke få ballen i mål. Det endte med at Robben måtte ut med skade etter en omgang. Juventus reiste seg litt etter dette men det var ingen som evnet å score på Allianz Arena denne kvelden.
 

Adidas F50i Tunit fotballsko van persie arsenal 
Arjen Robben, Adidas F50i Tunit
 

Manchester United - Wolfsbürg 2-1

Manchester United har ikke tapt en Champions League kamp på Old Trafford siden 2005. Dette skremte likevel ikke debutantene fra Tyskland i å presse United fra start. Det var et nydelig hodestøt som rystet Old Traffordpublikummet, satt inn av Dzeko. Likevel så var det fjorårets finalist som skulle trekke det lengste strået. En for dagen meget opplagt Berbatov erstattet en skadet Owen etter bare et kvarter, og satte fart i United. Etter mål av evigunge Giggs og arbeidsjernet Carrick blir alle tre poengene igjen i Manchester.
 

 adidas predator powerswerve trx fg fotballsko
Dimitar Berbatov, Adidas Predator Powerswerve CL-star
 

Real Madrid - Marseille 3-0

Cristiano Ronaldo har bevist at han klarer seg fint i spansk liga, og i går fikk vi bekreftelse på at han også fikser å prestere for Real Madrid i Champions League. I løpet av seks minutter i andre omgang var det plutselig 3-0 til hovedstadslaget og hovedrolleinnehaver var selvfølgelig den portugisiske stjernen. To mål og et straffespark som Kaka ekspederte i mål var fasiten i går. Ronaldo, Kaka og Benzema har kostet Real Madrid mye penger men det er liten tvil om at de er godt i gang med å betale tilbake overgangsummene.

 Nike Mercurial Vapor Superfly fotballsko cristiano ronaldo real madrid
Cristiano Ronaldo, Nike Mercurial Vapor Superfly
 

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: championsleague, united, ronaldo, fotballsko, anelka, chelsea
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •