Fotball - Bootspotting Champions League 16-09-09

Vi har igjen vært ute med lupen og sjekket hvilke fotballsko som ble brukt i gårsdagen Champions League runde.
Champions League

Dirk Kuyt, Liverpool

Med sine Adidas Predator Powerswerve viste Dirk Kuyt hvorfor det er viktig å følge opp på avslutninger. Fernando Torres avsluttet fra 18 meter, som keeper måtte gi retur på. Kuyt fikk kamp mot 2 forsvarspillere fra Debrecen, men siden Kuyt allerede hadde startet løpet fikk han banket inn vinnermålet for Liverpool. Dette var hans 12 mål i Champions League.
Liverpool - Debrecen 1-0
 

 adidas predator powerswerve champions league thomas muller
Dirk Kuyt, Adidas Predator Powerswerve
 

Kim Kallstrøm, Lyon

Svenske Kim Kallstrøm spillte nok en stor kamp for Lyon igår. Den hardt arbeidende midtbanespilleren ble i sommer jaktet av flere storklubber, bla fra Premier League, men valgte å fortsette karrieren i Lyon. Kallstrøms innlegg i det 75 min måtte Fiorentina keeper Frey gi retur på, og der dukket Pjanic opp og avgjorde for hjemmelaget.
Lyon - Fiorentina 1-0

 

 Nike Total90 Laser II FG Fotballsko Kim Kallstrøm Lyon
Kim Kallstrøm, Nike Total90 Laser II
 

Luis Fabiano, Sevilla

Den Brasillianske spissen scorer i nesten annenhver kamp for Sevilla. På landslaget har han imponerende 25 mål på 33 kamper! Med sine Nike Mercurial Vapor Superfly sendte han Sevilla i ledelsen etter 45 minutt, før han senere la opp til Renato som la på til 2-0. Sevilla står med kun 1 tap på siste 43 hjemmekamper i europacup sammenheng.
Sevilla - Unirea Urzicena 2-0

 

nike mercurial vapor superfly plasil bordeaux
Luis Fabiano, Nike Mercurial Vapor Superfly
 
Zlatan Ibrahimovic, Barcelona

Zlatan har taklet overgangen til Barcelona veldig bra, og står med 2 mål og 1 assist etter 2 kamper. Igår var han tilbake på Giuseppa Meazza til pipekonsert. Zlatan hadde 2 store muligheter til å score mot sine gamle lagkamerater, men utnyttet ikke mulighetene.
Inter - Barcelona 0-0


 nike mercurial vapor superfly plasil bordeaux
Zlatan Ibrahimovic, Nike Mercurial Vapor Superfly
 
Vassilis Torosidis, Olympiakos

Olympiakos har hatt en forferdelig start på årets sesong, derfor smakte det nok enda bedre med 3 poeng i Champions League!
Torosidis ga Olympiakos 1-0 seier over AZ Alkmaar med en heading i det 79 minutt.
Den greske backen har vært linket til Juventus i lang tid. Torosidis spiller med den legendariske fotballskoen Puma King.
Olympiakos - AZ Alkmaar 1-0

 
 Puma King XL Fotballsko
Vassilis Torosidis, Puma King
 

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •