Fotball - Bootspotting, Europa - uke 3Det ble i helgen scoret mye mål i Europa og det ble blandt annet scoret tre hat-trick. Det tyske storlaget Bayern München er i ferd med å finne formen, Manchester United og Arsenal kjemper hardt side om side i Premier League og Barcelona surfer videre uten å tape poeng!! 

  Barcelona 3 - 0 Racing Santander
Iniesta - Nike CTR360 Maestri II

Barcelona holder stø kurs mot en ny tittel i den spanske ligaen. Real Madrid prøver så godt de kan å holde følge, men så lenge Barcelona ikke avgir poeng er det ikke lett å ta de igjen. Denne helgen var det Racing Santander som fikk kjørt seg mot det velspillende laget fra den katalanske hovedstaden. Igjen holdt det tett bakover og igjen scorer de mer en nok fremover. Pedro åpnet ballet før Lionel Messi (selvsagt) økte på straffe. Andres Iniesta satte tilslutt inn 3-0 målet med sine Nike CTR360 Maestri II.

Manchester United 5 - 0 Birmingham
Berbartov - Adidas Predator X

Mange har denne sesongen kritisert Manchester United for at de spiller kjedelig fotball og til tider er ganske dårlige, spesielt offensivt. Dog kan man ikke ta fra de det faktum at de er ubeseiret i serien i år og troner alene på toppen av Premier Leaguetabellen selv med en og to kamper færre spilt enn motstanderene. Denne helgen tok de i mot Birmingham hjemme på Old Trafford og igjen var det duket for et hat-trick av Dimitar Berbatov. Med sin Adidas Predator X scorte han tre nye mål og er nå oppe i 17 mål denne sesongen, noe som gjør han til toppscorer i Premier League. De øvrige målene ble scoret av Ryan Giggs og Luis Nani.

Bayern München 5 - 1 Kaiserslautern
  Mario Gómez - Puma v1.10 K

Det tyske storlaget Bayern München har til tider slitt litt denne sesongen, men har nå ti poeng på de siste fire kampene og er i ferd med å finne formen. En annen som er i ferd med å finne formen er Mario Gómez som denne helgen scoret hat-trick med sine Puma v1.10 K og var med på å senke Kaiserslautern med hele 5-1. Arjen Robben ga München ett måls ledelse til pause, og etter pause scoret nevnte Gómez tre mål bare avbrutt av en redusering av Kaiserslauterns Jan Morávek. Helt på tampen av oppgjøret scoret Thomas Müller og fastsatte sluttresultatet til 5-1. Dette gir en 4. plass på tabellen for det tyske storlaget, men det er fortsatt langt opp til Dortmund på 47 poeng, hele  14 flere enn Bayern München.

AC Milan 2 - 0 Cesena
Ibrahimovic -
Nike Mercurial Vapor Superfly II

Det ble uttalt fra Barcelonahold at det beste som skjedde laget i 2010 var at de ble "kvitt" Ibrahimovic. På den andre siden sitter AC Milan som sansynligvis er meget fornøyd med at det var nettopp de som kunne signere den kontroversielle svensken. Zlatan er meget delaktig i at AC Milan topper Serie A, og igjen brukte Zlatan sin Nike Mercurial Vapor Superfly II til å score. Han scorte 2-0 målet helt på tampen av oppgjøret. Før dette hadde Maximiliano Pellegrino vært uheldig å scoret selvmål. Dermed topper AC Milan tabellen med fire poeng på nummer to som i øyeblikket er Napoli.

 
Arsenal 3 - 0 Wigan
Robin van Persie - Adidas Predator X


Det ble i helgen scoret flere hat-trick og Arsenal er nok glad for at Robin van Persie er i ferd med å finne sin gamle gode form etter skadeavbrekket. Den nederlanske stjernespissen ville ikke være noe dårligere enn verken Dimitar Berbatov eller Mario Gómez, og satte likegodt inn alle målene til det engelske hovedstadslaget. Arsenal følger hakk i hel på Manchester United og selv om United har en kamp til gode på Arsenal skal man ikke avskrive mannskapet til Arsene Wenger, og spesielt ikke om van Persie fortsetter denne trenden.

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: adidas, nike, fotballsko, superfly, vapor, mercurial, predator, laser, ctr360, maestri, bootspotting, puma, v1.10,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •