Fotball - Bootspotting, Europa - uke 46

Helgen er over og fotballen har gitt oss mange gode kamper. I Spania har de to store profilene Lionel Messi og Cristian Ronaldo levert hvert sitt hat-trick, i England hentet Tottenham inn 0-2 til 3-2 seier over erkerivalen Arsenal og ikke minst har den svenske storspilleren Zlatan Ibrahimovic igjen vist seg som den kunstneren han er.

AC Milan 1 -0 Fiorentina
Zlatan Ibrahimovic - Nike Mercurial Vapor Superfly II

Storlaget AC Milan er i ferd med å finne vinnerformelen og med Robinho og spesielt Zlatan på plass i Milano så ser det ut til at Inter denne sesongen skal få kamp om seriemesterskapet. Fiorentina skulle denne helgen prøve å stoppe det stjernespekkede laget fra Milano, men som sist uke ble Zlatan matchvinner. Målet var av god Zlatan-klasse, svensken vipper ballen opp til seg selv og brasser ballen i mål bak Fioretinakeeper Boruc. AC Milan leder nå serien med tre på poeng på Lazio.
Schalke 04 4 - 0 Werder Bremen
Raul - Adidas Predator X CL

Raul er en legende i fotballverden og da i Real Madrid spesielt. Han er nå i ferd med å skaffe seg en meget høy stjerne også i Schalke. Det tyske laget har slitt i sesonginnledningen og ligger noe overraskende plassert i bunnen av tabellen. Dog klarte de med en imponerende seier i helgen, 4-0 mot Werder Bremen, og klatre over nedrykksstreken. Raul viste seg som den måltyven han er, spanjolen har nå scoret seks mål på tretten kamper og kommer garantert til å bli en god bidragsyter i Schalkelagets kamp for å avansere på tabellen.

Arsenal 3 - 2 Tottenham
  Rafael van der Vaart - Nike CTR360 Maestri FG

Tottenham er i ferd med å gjøre seg gjeldende i tittelkampen i England. Laget med Harry Redknapp bak roret tok en særdeles sterk borteseier mot Arsenal på gigantiske Emirates stadium. Arsenal hadde full kontroll på kampen i første omgang og ledet komfortabelt 2-0 til pause etter scoringer av Samir Nasri og Marouane Chamakh. Tottenham klarte likevel å snu kampen etter pause, først med en tidlig redusering av formspiller nummer en i Premier League, Gareth Bale. Rafael van der Vaart fikk en hjelpende hånd av Cesc Fabregas og satte sikkert inn en korrekt dømt straffe. På stillingen 2-2 ble det jevnere og begge lag hadde muligheter til å øke, Arsenal de største, men noen få minutter før slutt satte Kaboul hode på et innlegg fra tidligere nevnte van der Vaart. Snuoperasjon var et faktum og Tottenham er for alvor med i kampen om Premier League-trofeet.

Birmingham 1 - 0 Chelsea
Lee Bowyer -
Nike Total90 Laser III K-FG

Chelsea som så uovervinnelige ut etter de første kampene av årets sesong har fått seg et par kraftig smeller den siste uken. Nå er det helt jevnt i toppen og uroen i Chelsealeiren er et faktum. Det går også rykter om at Ancelotti kan være ferdig i klubben. Etter at de fikk en leksjon i god fotball mot Sunderland hjemme på Stamford Bridge forrige helg var det mange som trodde at Birmingham skulle få unngjelde denne helgen. Nå spilte Chelsea relativt bra, men en strålende Ben Foster og litt flaks gjorde at Lee Bowyer ble stående som eneste målscorer og tre poeng til hjemmelaget. Chelsea er nå ligaleder med 28 poeng, det samme som Manchester United, men med bedre målforskjell.

Almeria 0 - 8 Barcelona
Lionel Messi - Adidas F50 Adizero Messi FG
FC Barcelona sørget i helgen for at Almerias trener nå må søke seg ny jobb. Med en strålende Lionel Messi i spissen kjørte det katalanske storlaget over stakkars Almeria og ga seg ikke før det sto 8-0 på måltavlen. Messi satte standaren med sine tre mål, i tillegg scorte Bojan to mål, Iniesta og Pedro hvert sitt. Det siste var et selvmål. Barcelona imponerte og satte press på Real Madrid. Dog leverte Cristiano Ronaldo, som Messi, hat-trick i en kamp Real Madrid vant 5-1 over Athletic Bilbao. Spenningen lever i Primera Division.

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: adidas, nike, fotballsko, superfly, vapor, mercurial, f50, adizero, predator, total90, laser, ctr360, maestri, bootspotting
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •