Fotball - Bootspotting, Europa - uke 47


Helgens fotballresultater har vært mange og noen spesielle. Berbatov våknet til live etter to måneders dvale, Hannovers positive sesongstart fortsetter og ikke minst er det jevnt og spennende i toppen av de fleste ligaene.

Zaragoza 0 - 3 Villareal
Nilmar - Nike Mercurial Vapor Superfly II

I den spanske serien så er det mest fokus på de tostore favorittene Barcelona og Real Madrid. På tredjeplass i LaLiga nå lurer Villareal, som før El Clasico er fem poeng bak serieleder Real Madrid. I helgen vant de komfortabelt 3-0 borte mot Zaragoza. Kanskje skal de være med å kjempe helt i toppen til våren når sesongen drar seg mot slutten. Målscorere for Villareal i denne kampen var Marcos Senna, Santi Carzola og Nilmar, der sistnevte utgjør et spennende spisspar sammen med Giuseppe Rossi. Blir spennende å se hva dette laget kan klare utover sesongen.

Manchester United 7 - 1 Blackburn
Berbartov - Adidas Predator X

Blackburn har hatt en formspiller av rang den siste tiden i Morten Gamst Pedersen. Dessverre for Rovers ble nordmannen skadet i sist kamp mot Aston Villa og med Gamst Pedersen sitt skadefravær raknet det totalt for laget til "Big-Sam". Mannen som gjorde dagen ekstra sur for Allerdyce var den bulgarske spissen Dimitar Berbatov. Med sine FEM mål ble han kongen av Old Trafford denne ettermiddagen. Når da Ji Sung Park og Nani også scoret hvert sitt mål ble det stygge siffer tilslutt. Med resten av helgens resultater så ble det ligaledelse på Berbatov og hans lagkamerater. Oslo Sportslager tar av seg hatten for prestasjonen til Berbatov.

Wolverhamton 3 - 2 Sunderland
  Sylvan Ebanks Blake - Nike CTR360 Maestri FG

Premier League er vanvittig jevn i år og det gir denne kampen et godt bilde på. Wolves har slitt i sesongen så langt og ligger på en svak 19. plass, mens laget til Steve Bruce på sin side har imponert stort og ligger nå på en 7. plass. Blandt deres gode resultater i år kan man trekke ut 3-0 seieren på Stamford Bridge mot Chelsea som den største prestasjon. Mot Wolverhamton ble de likevel et nummer for små, og når Sylvan Ebanks Blake satte inn ulvenes tredje mål i det 89. minuttet så var kampen avgjort og hjemmelaget tok med seg tre livsviktige poeng mot en sterk motstander.

Lazio 1 - 1 Catania
Hernanes -
Adidas Predator X


Lazio hadde i helgen en gylden mulighet til å ta inn to poeng på AC Milan i og med at de spilte uavgjort mot Sampdoria dagen før. Catania på hjemmebane er i utgangspunktet en overkommelig oppgave for et lag i toppen, men det skulle vise seg å ikke bli så enkelt. Catania tok ledelsen helt på tampen av første omgang, men det tok ikke mer enn ca. ett minutt før Lazio reduserte ved Hernanes. Andre omgang forble målløs og det ble bare et poeng på Lazio. AC Milan leder derfor fortsatt Serie A med tre poeng på Lazio.

 
Hannover 96 3 - 0 Freiburg
Didier Konan Ya - Puma v1.10 SL FGDen nye klubben til vår norske landslagsspiller "Moa" Hannover har overrasket mange i år og leverer fortsatt gode resultater. Dette gjør at de forsvarer en fjerdeplass på tabellen. De er langt bak serieleder Borussia Dortmund, men likevel er en fjerdeplass til nå mer en godkjent. "Moa" er som kjent skadet og i hans fravær har eks-RBKer Didier Konan Ya stått frem og tatt ansvar, blandt annet var han toneangivende i kampen mot Freiburg og fikk også et mål. I tillegg scoret Jan Schlaudraff og Mike Hanke i det som ble en komfortabel hjemmeseier for Hannover.

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: adidas, nike, fotballsko, superfly, vapor, mercurial, predator, laser, ctr360, maestri, bootspotting, puma, v1.10,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •