Fotball - Bootspotting, Europa - uke 5


Det ble scoret vanvittig mange mål denne helgen og vi har tatt for oss noen av kampene og skoene som preget runden!!

Real Madrid 4 - 1 Real Sociedad
  C. Ronaldo - Nike Mercurial Vapor Superfly II
 
 
Den spanske ligaen er som vanlig tett og jevn i toppen, med Barcelona og Real Madrid i tetstriden. Som et ekstra krydder denne sesongen har man satt igang et vanvittig kjør hva gjelder toppscorertittelen. Lionel Messi (les mer under) scoret tre på lørdag og Cristiano Ronaldo svarte med to mål i 4-1 seieren søndag kveld. Kaká og nysigneringen Adebayor scoret de øvrige målene for hovedstadslaget mens Arbeloa pyntet på resultatet for Real Sociedad.


C. Ronaldo brukte Nike Mercurial Vapor Superfly II i kampen mot Real Sociedad.

Barcelona 3 - 0 Atlético Madrid
 
Messi - Adidas F50 Adizero K
 
 

Som nevnt over så er det de to store gigantene i europeisk fotball som kjemper om gullstøvelen i Spania. Per 8/2-11 så er det 24-24 mellom de to, mens på tabellen har Barcelona et forsprang. Og så lenge de vinner hver eneste kamp så blir det tøft for Real Madrid å ta de igjen. I helgen scoret likegodt Messi alle Barcelonas tre mål og laget fra Katalonia leder La Liga med sju poeng etter tjueto kamper spilt.

Lionel Messi brukte Adidas F50 Adizero K i kampen mot Atlético Madrid.

  FC Internazionale 5 - 3 AS Roma
 
Eto'o - Puma v1.10 SL
 
 

Inter har virkelig fått vind i seilene etter at man har byttet trener, og storkampen mot Roma ble intet unntak for Leonardos menn. I en meget målrik kamp dro Inter det lengste strået i 5-3 kampen. Cambiasso, Sneijder, Motta og Eto'o (2) sørget for at Inter fikk sine fem mål, og da hjalp det svært lite at Simplício, Vucinic og Loria satte inn hvert sitt mål for Roma. Med denne seieren er Inter bare fem poeng bak byrival AC Milan med en kamp mindre spilt.

Samuel Eto'o brukte Puma v1.10 SL i kampen mot AS Roma.

Genoa 1 - 1 AC Milan
 
Pato - Nike Mercurial Vapor Superfly II
 
 


AC Milan har denne sesongen vært mer likt sitt gamle jeg, og leder per idag Serie A foran Napoli og Inter. Det så lovende ut i kampen mot Genoa da Alexandre Pato satte inn 1-0 etter assist fra en Zlatan som tidligere har uttalt at han ikke liker å spille i tospann med Pato. Rett før pause utliknet Genoa og dette resultatet sto seg ut. Dermed begynner Inter å nærme seg med stormskritt etter deres seier mot Roma.


  Alexandre Pato brukte Nike Mercurial Vapor Superfly II i kampen mot Genoa.

Newcastle 4 - 4 Arsenal
 
Tioté - Nike Tiempo Legend III
 
 

Arsenal fikk en drømmestart mot Newcastle og ledet 4-0 til pause etter scoringer av van Persie (2), Walcott og Djourou. Men kampen var ikke over. En noe ujevn dommer, ett rødt kort til Arsenal og et par straffer til "Castle" sørget for at Tioté kunne sette inn 4-4 rett før slutt. Før dette scoret Barton (2) og Best for Newcastle og opphentingen var et faktum. Arsenal gikk på et stygt poengtap i kampen om Premier League-tittelen.

Cheik Tioté brukte Nike Tiempo Legend III i kampen mot Arsenal.

Chelsea 0 - 1 Liverpool
Torres - Nike Total90 Laser K
 
 
Det ble knyttet stor spenning til denne kampen på grunn av overgangen til Fernando Torres, som gikk fra Liverpool til Chelsea uken før kampen. Mange holdt også Chelsea som favoritter da de hadde en angrepstrio bestående av Torres, Anelka og Drogba. Likevel var det Liverpools formspiller nummer en, nemlig Raul Meireless som scoret kampens eneste mål og Torres måtte gå slukøret av sin nye hjemmebane uten nettkjenning etter en times spill.


Fernando Torres brukte Nike Total90 Laser III i kampen mot Chelsea.


SE VÅRT UTVALG AV DRAKTER HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: adidas, nike, puma, total90, laser, iii, fotballsko, fotball, mercurial, vapor, superfly, speed, power, v1.10, sl, eto'o, torres, messi, ronaldo, chelsea, barcelona, realmadrid, inter, acmilan, arsenal, pato, adizero, tiempo, legend
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •