Fotball - Bootspotting, Europa - uke 8


Wigan 0 - 4 Manchester United
  Hernandez - Nike Tiempo Legend III
 
 
 

Manchester United seiler videre i medvind på vei mot noe som kan se ut til å ende i et nytt Premier League-trofé. De spiller fortsatt ikke blendene fotball, men henter jevnt og trutt trepoengere. I helgen fikk Javier Hernandez litt spilletid og svarte med å levere to scoringer i 4-0 seierene. Andre målscorere: Rooney og Fabio


  Hernandez brukte Nike Tiempo Legend III i kampen mot Wigan.

Manchester City 1 - 1 Fulham
  Tevez - Nike CTR360 Maestri
 
 Manchester City har fått mye penger på bok og de vil bli en tittelutfordrer veldig snart, men ikke i år. Nok et poengtap i oppgjøret mot Fulham gjør at de er hele ti poeng opp til byrival United med en kamp mer spilt. Carlos Tevez gikk av banen uten nettkjenning i går, men spisskollega Mario Balotelli scoret for City. Det holdt bare til uavgjort da Damien Duff satte inn 1-1 i starten av 2. omgang.
  Carlos Tevez brukte Nike CTR360 Maestri i kampen mot Fulham.

  West Ham 3 - 1 Liverpool
  Ba - Adidas F50 Adizero K
 
 
Bunnlaget West Ham tok i mot et Liverpool som har funnet en bedre flyt de siste ukene. Nå fikk Dalglish og Liverpool en kraftig nesestyver når de gjestet Boleyn Ground. West Ham fikk med seg tre absolutt livsviktige poeng i bunnstriden. Demba Ba scoret for West Ham i sine Adidas F50 Adizero K. Andre målscorere: S. Parker (WH), C. Cole(WH) og G. Johnsen (LIV).
  Demba Ba brukte Adidas F50 Adizero K i kampen mot Liverpool.

 Everton 2 - 0 Sunderland
  Beckford - Adidas F50 Adizero
 
 
Jermaine Beckford ble kjøpt til Everton fra Leeds og spilleren har slitt litt med å slå til for fullt i den blå trøya. I kampen mot Sunderland i helgen så ble han forskjellen mellom de to lagene med sine to fulltreffere. Dette er tre meget kjærkommende poeng for Moyes lag i en sesong som har vært svært variabel for det vanligvis sterke laget fra Liverpool.

  Jermanie Beckford brukte Adidas F50 Adizero i kampen mot Sunderland.

  Newcastle 1 - 1 Bolton
 
Sturridge - Adidas Predator X CL
 
 
Daniel Sturridge er utlånt fra Chelsea til Bolton og det ser ut til at Bolton har fått til en meget god avtale her. Unge lovende Sturridge får nå spille Premier Leaguefotball hver uke og har virkelig levert varene. I helgen ble det ett mål mot Newcastle i en kamp som endte uavgjort. For Newcastle scoret Kevin Nolan og de to lagene delte poengene broderlig.
 
Daniel Sturridge brukte Adidas Predator X CL i kampen mot Newcastle.
 
Mallorca 0 - 3 Barcelona
Pedro - Nike Mercurial Vapor Superfly II
 
 
Barcelona vant og Real Madrid spilte uavgjort i helgen. Nå skal det mye til at ikke regjernede mester Barcelona stikker av med ligagullet i Spania. Denne gangen vant de 3-o på ferieøya Mallorca etter scoringer av Davd Villa, Pedro og selvsagt Lionel Messi!!
  Pedro Rodriguez brukte Nike Mercurial Vapor Superfly II i kampen mot Mallorca.
Palermo 0 - 7 Udinese
  Sanchez - Nike Mercurial Vapor Superfly II
 
 
Palermo fikk en tung helg etter at de tapte 7-0 for Udinese. Direktøren sa etter kampen at det var 1% sjanse for at treneren beholdt jobben. Etter tre scoringer av Antonio de Natale og fire av Alexis Sanchez så var storseieren sikret. Palermo pådro seg også to røde kort i løpet av matchen.
 
  Alexis Sánchez brukte Nike Mercurial Vapor Superfly II i kampen mot Palermo.

 
Bari 1 - 1 Fiorentina
  Gilardino - Nike Total90 Laser III
 
 
Erik Huseklepp har fått en tung start på sin Italia-karriere, men fikk spilletid i helgen. Dog ser det ut til å bli tungt for Bari å holde plassen i den gjeveste divisjonen i Italia, etter at det i helgen ble uavgjort mot Fiorentina. Gilardino scoret forholdsvis tidlig, men 3-4 minutter før slutt scoret Gehzzal for Bari og Huseklepps nye klubb fikk med seg ett poeng fra denne kampen. 
  Alberto Gilardino brukte Nike Total90 Laser III i kampen mot Bari.


SE VÅRT UTVALG AV DRAKTER HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: laliga, seriea, premierleague, fotballsko, bootspotting, fotball, adidas, predator, nike, mercurial, vapor, superfly, f50, adizero, total90, laser, manchester, united, city, barcelona, realmadrid, tiempo, legend, hernandez, ctr360, maestri, liverpool, everton, sturridge, pedro, messi,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Datamagasinet.no, 28.02.2011 16:29:47
Besøk Datamagasinet.no idag ! Siste nytt innen IT, spill og mobil.