Fotball - Bootspotting, Europa - uke 9


King Kenny leverer gode resultater for publikummet på Anfield, Tottenham gir bort poeng i kampen om CL-plass og hissigproppen Gattuso leverer ikke bare slag og springskaller.

Liverpool 3 - 1 Manchester United
  Kuyt - Adidas Predator X
 Kuyt, Liverpool
 
  Dirk Kuyt brukte Adidas Predator X i kampen mot Manchester United
Liverpool slo erkerivalen Manchester United på Anfield Road i helgen etter tre scoringer av Dirk Kuyt og ett reduseringsmål av Javier Hernandez. Med dette resultatet så ser det lysere ut for Liverpool med tanke på Europa neste år, mens for United blir nå meget spennende da de har tre poeng mer enn Arsenal med en kamp mer spilt.

Wolverhampton 3 - 3 Tottenham
  Fletcher - Nike Total90 Laser III
 
 
  Steven Fletcher brukte Nike Total90 Laser III i kampen mot Tottenham
Kampen mellom Wolves og Tottenham ble tilslutt en målrik batalje. Tottenham kjemper en innbitt kamp om plass i neste års Champions League, mens Wolves kjemper en kamp mot nedrykk. I så måte er det ikke nok med ett poeng for begge lag, men med scoring rett før slutt er nok Wolves laget som tilsutt er mest fornøyd med resutatet.

West Ham 3 - 0 Stoke
  Hitzlsperger - Adidas Adipure IV
 
 
  Thomas Hitzlsperger brukte Adidas Adipure IV i kampen mot Stoke
West Ham har slitt i år og kjenner bunnstriden på kroppen. Stoke på sin side har holdt seg godt over streke store dele av sesongen, men det er så jevnt i Premier League at ingen av de to lagene kan føle seg trygge på noen som helst måte. West Ham snek seg over streken med denne seieren, men Birmingham har to kamper til gode og kan gå forbi igjen. Uansett en viktig seier for hjemmelaget, der Hitzlsperger fikk vist hvorfor han kalles "Der Hammer"!

  Bolton 3 - 2 Aston Villa
  Klasnic - Adidas F50 Adizero K
 
 


  Ivan Klasnic brukte Adidas F50 Adizero K i kampen mot Aston Villa
Bolton har imponert stort denne sesongen og holder for øyeblikket stø kurs mot europaspill neste år. Denne gangen var det Aston Villa som ble nedkjempet på Reebok Stadium. Etter å ha ledet to ganger i kampen kjempet Bolton seg tilbake og Klasnic satte inn matchvinnerscoringen fire minutter før ordinært tid.

 Juventus 0 - 1 AC Milan
   Gattuso - Nike CTR360 Maestri II
 
 
  Gennaro Gattuso brukte Nike CTR360 Maestri II i kampen mot Juventus
AC Milan kjempet seg til en ny trepoenger i helgen, mot et Juventus som sliter stort. Målscoreren var mye omtalte Gennaro Gattuso, som den siste tiden har vært mest omtalt for sin oppførsel mot Tottenham. Dette førte til fem kamper karantene i Champions League, men i Serie A kan han spille og sørget altså her for at Milan holder stand i toppen av tabellen.

  Inter Milan 5 - 2 Genoa
 
Nagatomo - Nike Total90 Laser III
 
 

 
Yuto Nagatomo brukte Nike Total90 Laser III i kampen mot Genoa
Inter har fått sving på sakene og i helgen var det Genoa som fikk unngjelde. Inter Milan har virkelig tatt opp jakten på byrivalen og etter hele fem scoringer i helgen ser det ut til at de skal bli en reel utforderer i tiden fremover. Yuto Nagatomo avsluttet det hele med sin scoring seks minutter før slutt. Før dette hadde en Eto'o i storform scorte to mål.

  Barcelona 1 - 0 Real Zaragoza
  Messi - Adidas F50 Adizero K
 
   Lionel Messi brukte Adidas F50 Adizero K i kampen mot Real Zaragoza
Barcelona tok en knepen seier hjemme på Camp Nou denne helgen, og som vanlig var Lionel Messi involvert i det som skulle bli tungen på vektskålen. Med et lite raid på sin høyrekant dro han av et par spillere før han lurte ballen inn til Keita. Mannen som ikke har fått mye tillit i år tok sin sjanse og avgjorde kampen til Barcelonas favør.


SE VÅRT UTVALG AV DRAKTER HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: laliga, seriea, premierleague, fotballsko, bootspotting, fotball, adidas, predator, liverpool, manchesterunited, tottenham, wolves, nike, total90, laser, fletcher, westham, stoke, hitzlsperger, adipure, bolton, astonvilla, klasnic, adizero, f50, juventus, acmilan, gattuso, ctr360, maestri, intermilan, nagatomo, barcelona, messi,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •