Fotball - Bootspotting, Island 1 - 2 Norge 3/9-10

EM-kvalifiseringen er igang og jakten på en plass i mesterskapet som finner sted i Polen og Ukraina sommeren 2012. Norge dro til sagaøya med et reelt håp om 3 poeng og etter en meget svak første omgang reiste de seg noe i andre, noe som førte til en 2-1 seier og perfekt start på kvalifiseringen.

                   
 
Norge har igjen startet på det mange håper er veien til et stort mesterskap. Vi har ikke deltatt i et mesterskap siden EM 2000 og det er på høy tid at våre beste menn igjen får være med i det gode selskap. Mot Island borte skulle ferden mot noe stort starte, og det kan vel uten å overdrive si at det ble en noe trang start. Norge spilte usikkert og nonsjalant, ga bort ballen for enkelt og Island trykket på fra uten å få uttelling i starten. Flere gode sjanser ble servert Island og etter 38 minutter blir eldste Riise snurret rundt på høyrekanten til Islan, før innlegget kommer og Heidar Helguson setter inn 1-0 på en merkelig måte. Jon Knutsen er sjanseløs på dette målet.

I andre omgang var det tydelig at både Drillo, kaptein Hangeland og flere hadde sagt i fra at innsatsen i den første omgangen var uakseptabel. Dette medførte bedre trykk, bedre jobbing og til slutt et mål for de norske gutta. Som han gjorde det for Fulham mot Manchester United for to uker siden, satte Brede Hangeland pannen på ballen og banket inn 1-1. Norge var mer med nå og med en brennhet "Moa" på banen kan alt skje. "Moa" blir spilt opp av Gamst Pedersten, bruker tre touch på å motta ballen, vende bort forsvareren og sette ballen kaldt i mål. 2-1!! Etter dette hadde Norge stort sett kontroll og det endte tilslutt med en knepen ettmålsseier. Norge leder nå sin gruppe etter at Portugal ga bort 2 poeng til Kypros etter 4-4 i den kampen. Vi gleder oss til Portugal kommer på besøk tirsdag 7/9-10.Adidas Predator X CL
  John Arne Riise - Norge/Roma
   
Puma V1.10
Erik Huseklepp - Norge/Brann
 
Adidas World Cup
Christian Grindheim - Norge/Heerenveen
   
Puma PWR-C
Henning Hauger - Norge/Stabæk

Nike Tiempo Legend III
Mohammed Abdellao
ue - Norge/Hannover


Adidas Adipure III
Indridi Sigurdsson - Island/VikingBli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: emkvalifisering, adidas, puma, nike, adizero, vapor, pwr-c, v1.10, fotballsko, norge, island,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Kebab, 04.09.2010 12:22:12
Du er utrolig flink, Stian!