Fotball - Bootspotting, Norge 0 - 1 Ukraina 2/6-10

For andre gang på bare fire dager var det igjen klart for landskamp på Ullevål stadion. Etter at man klarte å dra i land seieren mot Montenegro på lørdag var forventningene store. Ukraina stilte uten sin store profil Andriy Shevchenko, men de klarte likevel å bryte Drillos lange rekke uten tap på Ullevål.

                   
 

Norge skulle nok engang vise det norske folk at de har funnet ut av problemene de hadde under Hareide og at de kan underholde det kravstore publikummet. Det gikk bare sånn delvis, Norge har dog overtaket i mye av den første omgangen men det endte målløst etter at "Moa", Wæhler, Hangeland, Huseklepp og Gamst Pedersen hadde hatt hver sine store mulighet. Andre omgangen startet på samme måte som den første sluttet men utover i omgangen tok Ukraina mer og mer over. Etter 78 minutter skulle også avgjørelsen falle. Frispark til Ukraina, Yevgeniy Konoplianka skyter i keeperhjørnet men Jon Knudsen gir en unødvendig retur og der er Roman Zozulia. Han setter ballen kontrollert i det åpne målet. Drillo taper med dette sin 101. kamp som norsk landslagstrener, men tok likevel tapet med fatning. "Vi er bedre en Ukraina, men noen ganger taper man selv om man er best" sier Drillo til TV2 etter kampen.


 
Adidas F50 Adizero
  John Arne Riise - Norge/Roma
   
Puma V1.10
Erik Huseklepp - Norge/Brann
 
Adidas Predator X CL
Per Ciljan Skjelbred - Norge/Rosenborg
   
Adidas Predator X WC
Morten Gamst Pedersen - Norge/Blackburn

Adidas Adipure III

Bjørn Helge Riise - Norge/Fulham


Nike Tiempo Legend III
Mohammed Abdellao
ue - Norge/Vålerenga


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: adidas, puma, nike, adizero, vapor, pwr-c, v1.10, fotballsko, norge, ukraina
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •