Fotball - Bootspotting, Norge 1 - 0 Portugal 7/9-10

Portugal er et landslag preget av mye intern uro og det var mange som var positive til at Norge kunne ta poeng også i denne vanskelige hjemmekampen mot laget som er ranket som nummer åtte på FIFA-rankingen. Slik ble det!!!!!

                   
 
Etter at Drillos mannskap hentet tre poeng på Island og Portugal misset to poeng hjemme mot Kypros var det mange som trodde og håpet at Norge skulle få et bra resultat hjemme på Ullevål denne kvelden. Oppsummeringen av den første omgangen kan gjøres relativt kort og konsist. Det er en lite velspilt omgang med en del feil fra begge lag, i tillegg blir Norge tvunget til to bytter allerede før pause da Wæhler og Carew må erstattes med Demidov og Moa da de førstnevnte blir skadet. Dog rakk Carew å kjempe seg til en ball fra Portugalkeeperen før han måtte ut, ballen rullet ut til siden der Huseklepp kommer som en rakett og setter inn 1-0 til Norge. Dette står seg til pause uten store sjanser til noen av lagene.

Andre omgang starter likt som den første avsluttet, forskjellen er at Portugal har litt mer ball. Etter snaue kvarteret i andre omgang får Portugal omsider ballen i mål men blir avblåst for offside. Norge holder unna, får sine kontringer og har muligheter til å score med litt marginer. Portugal må dog sies å styre denne omgangen selv om de ikke skaper all verden. De triller ball og sender avgårde et skudd i ny og ne. Portugiserne ble mer og mer frustrerte og kampen ebbet ut i en fantastisk 1-0 seier til Drillo og hans menn. Dette betyr at vi er fem poeng foran gruppefavoritt Portugal, mens Danmark er på andreplass, med tre poeng, etter 1-0 mot Island hjemme i parken.

Tabellen i Norges gruppe etter kveldens kamper

LAG
K
S
 U T
MF
MI
MD
P
Norge
2 2
0
0
3
1
+2 6
Danmark 1
1
0
0
1
0
+1
3
 Kypros 1
0
1
0
4
4
0
1
Portugal 2
0
1
1
4
5
-1
1
Island 2 0 0 2 1 3 -2 0Puma PWR-C 1.10
Tom Høgli - Norge/Tromsø
 
Adidas Predator X
Carvalho - Portugal/Real Madrid


Puma v1.10 K
Erik Huseklepp - Norge/Brann
 
Nike CTR360 Maestri
Fernandes - Portugal/Benfica

Adidas F50 Adizero
John Carew
- Norge/Aston Villa


Nike Mercurial Vapor VI
 Nani - Portugal/Man. UnitedBli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Relaterte saker:


Tags: emkvalifisering, adidas, puma, nike, adizero, vapor, pwr-c, v1.10, fotballsko, norge, portugal,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av ErlendStjerna, 19.09.2010 21:41:05
Vil bare si at Nani brukte Superfly 2 SG

Skrevet av OsloSportslager, 20.09.2010 08:58:43     
Om du tar en nærmere titt på sålen og resten av skoene til Nani så ser du at han brukte en Vapor VI med SG-knotter.