Fotball - Bootspotting, Premier League 2-3/2-2011Manchester United 3 - 1 Aston Villa
Rooney - Nike Total90 Laser III
   
Manchester United har denne sesongen gått ubeseiret gjennom samtlige Premier League-kamper, og det selv uten en Rooney i toppform. Det som da kanskje bør bekymre deres tittelrivaler er at nevnte Rooney ser ut til å ha funnet formen. Med sine tom mål og ene assist i 3-1 seieren over Aston Villa kan det komme til å løsne for den engelske kraftpluggen.

Wayne Rooney brukte Nike Total90 Laser III i kampen mot Aston Villa.

Sunderland 2 - 4 Chelsea
 
Kalou - Adidas F50 Adizero Prime
 
 
Chelsea har funnet tilbake til formen de hadde og vinner kamper igjen. Denne gangen ble hjemmesterke Sunderland slått 4-2 på Stadium og Light. Målscorere for Chelsea var Lampard, Kalou, Terry og Anelka, og da hjalp det lite at Bardsley og Richardson scoret hvert sitt for Sunderland. Chelsea blir garantert farlige resten av sesongen med sine to nye signeringer, David Luiz og Fernando Torres.


Salomon Kalou brukte Adidas F50 Adizero Prime i kampen mot Sunderland.

Arsenal 2 - 1 Everton
 
Arshavin - Nike Mercurial Vapor Superfly II
   
Arsenal tok i mot Everton på Emirates Stadium, og Saha satte inn 1-0 til Everton tidlig. Dette målet skulle nok vært avblåst for offside, men dommernen lot det gå. Wenger tok grep etter ca 60 minutter og satte inn Arshavin, noe som ga resultater ti minutter senere. Og bare fem minutter senere satte Koscielny inn matchvinnerscoringen, som ga Arsenal tre viktige poeng i kampen om Premier League-trofeét.


Andrei Arshavin brukte Nike Mercurial Vapor Superfly II i kampen mot Everton.

Blackburn 0 - 1 Tottenham
 
Crouch - Puma PWR-C 1.10
   
Tottenham har denne sesongen blitt lansert som en mulig tittelutfordrer, dog har de den siste tiden vært litt ustabile. I kampen mot Blackburn var det helt avgjørende med tre poeng for å holde følge med topplagene. Avgjørelsen i denne kampen falt etter bare tre minutter da Rafael van der Vaart la inn til Crouch som satte pannebrasken til, og sendte ballen utagbart til side for Paul Robinson.


  Peter Crouch brukte Puma PWR-C 1.10 i kampen mot Blackburn.

Birmingham 2 - 2 Manchester City
 
Tevez- Nike CTR360 Maestri
 
 
Manchester City har sett skumle ut denne sesongen, og laget til Mancini har plukket poeng jevnt og trutt. Likevel klarte Birmingham å ta med seg et poeng i kampen mot det dyreste laget i Premier League. Tevez scoret tidlig før Birmingham reduserte ved Zigic. Rett før pause fikk Kolarov stjernetreff på frispark og City gikk til pause med 2-1 ledelse. Eneste målet etter pause kom på straffe, satt inn av Gardner og City måtte ta til takke med ett poeng.

Carlos Tevez brukte Nike CTR360 Maestri i kampen mot Birmingham.

Liverpool 2 - 0 Stoke
Suarez - Adidas F50 Adizero K
 
 
Det ble gjort store endringer i slutten av overgangsvinduet for Liverpools del. Torres forsvant til Chelsea og inn kom Andy Carroll og Luis Suarez, Carroll er skadet i et par uker til, men Suarez fikk en halvtime mot Stoke. Han kom inn på 1-0 til Liverpool etter mål av Meireless og 200-millionersmannen trengte bare tjue minutter på å score sitt første mål. "The Kop" har fått en ny helt!!


Luis Suarez brukte Adidas F50 Adizero K i kampen mot Stoke.


SE VÅRT UTVALG AV DRAKTER HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!

Tags: nike, total90, laser, fotballsko, fotball, repliqa, kalou, rooney, adidas, f50, adizero, prime, mercurial, vapor, superfly, puma, pwr-c, powercat, 1.10, ctr360, maestri,
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av roony, 02.06.2011 17:21:05
han har svart grøn ikke noen gode ting roony suger med dem

Skrevet av Datamagasinet.no, 28.02.2011 16:32:04
Besøk Datamagasinet.no idag ! Siste nytt innen IT, spill og mobil.