Fotball - Bootspotting Tippeligaen

Vi har igjen vært ute med lupen og sjekket hvilke fotballsko som har blitt brukt i helgens tippeligarunde.

Fredrikstad - Sandefjord 1-2

Sandefjord tok en viktig seier borte mot Fredrikstad i helgen. De klatret dermed opp på en fin 10. plass. Matchvinner Lamøy spillte kampen med Puma King XL.
 
Puma King XL FG Italia Lamøy Sandefjord

Strømsgodset - Rosenborg 0-1


Rosenborg fortsatt ubeseiret hittil i årets Tippeliga. Det ser ut til at trønderne har funnet tilbake til gulloppskriften. Alexander Tettey spillte nok en god kamp, og vi tror det er bare tidsspørsmål før han forsvinner til en større liga. Kampen spillte Tettey med de nye Adidas F50 i Tunit cyan.

 
Adidas F50 i Tunit fotballsko Alexander Tettey Rosenborg

Molde - Brann 5-2

Molde og Diouf var i storform mot Brann. Allerede etter 10 min hadde Diouf sendt laget fra Rosenes By opp i 3-0 føring. Kampens peneste mål var det derimot en Brann spiller som stod for. Ett minutt ut i 2 omgang chipper Erik Huseklepp ballen imål over Molde keeper på halvdistanse. En nydelig scoring av Huseklepp som spillte kampen med Puma V1.

 
Puma V1.08 Fotballsko Erik Huseklepp Brann
Tromsø - Vålerenga 2-0

Dette utartet seg til å bli en meget sjanserik fotballakmp. Det kunne like godt blitt 6-6, så mange klare målsjanser var det. Men Vålerenga fikk aldri ballen i mål. Det gjorde derimot Tromsø og Tommy Knarvik. Midtbanespilleren fra Bergen scoret ett fantastisk mål etter 34 minutt. Banker til fra rundt 20 meter med sine sorte Adidas adiPure, ballen går uttagbart inn bak Bolthof i Vålerenga målet.
Adidas adiPURE II Fotballsko Tommy Knarvik Tromsø

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •