Fotball - Den Nye Nike Total90 Laser III Kan Nå Forhåndbestilles Hos Oslo Sportslager

Iløpet av januar 2010 kommer det en helt ny generasjon av Nike Total90 Laser. Dette er den tredje i rekken, og Nike hevder at dette er den beste fotballskoen noensinne når det kommer til kraft og presisjon i skuddet. Nike Total90 Laser III vil bli brukt av fotballspillere som Rooney, Torres, Keane, Essien, Sneijder og Gattuso.
Som vanlig kan du forhåndbestille denne fotballsko på våre nettsider.

Nye Nike Total90 Laser III kommer i en lekker grønn farge, og den har allerede gjort seg bemerket på fotballbaner rundt om i Europa. Nike har studert biomekanikken når man skyter en ball, og mener at den nye Total90 Laser er den ultimate fotballsko når det kommer til kraft og presisjon!Grønnfargen, som dekker vrist og hele forfot, gjør at du garantert vil bli lagt merke til på fotballbanen. Overdelen er i Nike`s velkjente Teijin syntet materiale. Teijin sørger for at du får optimal touch og kontroll, samt at det er meget slitesterkt.


De røde feltene du ser på bildet over er "Strike Pods". Disse jobber sammen og sørger for at kraften fra sparket blir fordelt best mulig ut til ballen. En annen nyhet er at Nike har lagt på "Micro-finner" på innsiden av skoen, dette er små knotter som gir en mye bedre friksjon enn tidligere. Hver eneste "micro-finne" er strategisk plassert for at du skal oppnå maksimal kontroll og skru på ballen. Høyden på "micro-finnene" varierer fra 0-3 mm.


Nike Total90 Laser III FG Fotballsko Torres Rooney
Snøringen på Total90 Laser III er blitt enda litt mer assymmetrisk, dette gir enda bedre komfort og presisjon.

Toppmodellen Nike Total90 Laser II har en lett TPU yttersåle med knottene posisjonert for å gi optimalt feste. Fotballskoen leveres med FG knotter for spill på gressbaner.

Nike Total90 Laser III FG Fotballsko Torres Rooney
Når du kjøper Nike Total90 Laser III følger det med en kode som gir deg adgang til Nike Football+. Her kan du lese treningstips og se videoer som Nike har laget i samarbeid med trenerapparatet i Juventus. Du vil også kunne prøve å slå tiden til Torres på diverse treningsdriller.
Tags: nike, total90, laser, fotballsko, rooney, torres
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Marthin Jørgensen, 17.03.2010 10:33:54
Denne skoen er n vannvittig komfor sko. har spilt med total90 i mange år men denne nye utgaven er en klasse for seg selv. Det neggative med skoen er at den ikke passer bra for folk med litt tynd rist.