Fotball - Designerutgave av Puma v1.10, designet av Kehinde Wiley

Puma v1.10 har blitt en meget populær sko som brukes av flere profiler i Tippeligaen og i de andre store europeiske ligaene. Nå er den her i en nummeret designerutgave, designet av Kehinde Wiley.


Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley, fotballsko

Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley er en lettvekter innenfor fotballskokategorien og går inn i "speed-linjen" til Puma. Nå har de fått med seg den kjente amerikanske kunstneren Kehinde Wiley som designer for denne nummerert spesialskoen. Alle skoene har nummer i toppen av pløsen, fra 1 til 302.

Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley, fotballsko

Kehinde Wiley er født i Los Angeles i 1977 og har afrikanske foreldre, dog hadde han ikke så mye kontakt med faren sin og som 20-åring dro han til Nigeria for å bli kjent med røttene sine og bli bedre kjent med nettopp faren. Wiley har utdannelse fra både San Francisco Art Institute og Yale University, School of Art. Hans verk er utstilt i flere store utstillinger verden over, blandt annet Brooklyn Museum - Columbus,  Museum of Art - Kansas City Museum, Oak Park Public Library i Chicago og Studio Museum Harlem i New York.
BESTILL PUMA V1.10 I FG KEHINDE WILEY HERPuma v1.10 I FG Kehinde Wiley, fotballsko

Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley har overdel i lettvekt syntetisk materiale for optimal ballfølelse og kontroll. Sentral snøring med mykt lace cover for å gi deg ett renere treff på ballen. Den røde stripa langs skoen er thermo-plastic, som gir deg ekstra stabilitet. Materialet som er benyttet, gir deg også en følelse av at ballen sitter klistret til foten.


Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley, fotballsko

Puma v1.10 I FG Kehinde Wiley har yttersåle med FG knotter for spill på naturgressbaner og det er viktig å merke seg at man mister reklamasjonsretten ved bruk av denne typen sko på kunstgress, grus eller andre liknende underlag. .


BESTILL PUMA V1.10 I FG KEHINDE WILEY HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: puma, v1.10.fg, fotballsko, kehindewiley, speed, lettvekt
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •