Fotball - Drillo Opprettholder Sin Statistikk På Ullevaal, Norge - Finland 3-2

Etter Finland-kampen er Norge ubeseiret i 30 strake hjemmekamper under Drillos ledelse! En stor prestasjon! Vi har tatt en titt på hvilke fotballsko som utmerket seg!

Finland gikk ut i ett forrykende tempo og hadde flere store sjanser. Norge på sin side, virka usikre og gjorde mange feil. Etterhvert kommer Norge mer og mer inn i kampen, så de fleste venter at 1-0 scoringen skulle komme. Men i det 39 minutt kontrer Finland. Heikkinen får lagt nydelig inn til Johansson som kommer helt alene på bakerste stolpe. Finnen setter ballen i nota fra skrå vinkel, en bra prestasjon!

Nike Air Legend II FG Fotballsko
11.min Norge - Finland 0-1, Johansson


Stillingen til pause var fortsatt 0-1, og det var nok flere enn meg som var skuffa over Drillo`s retur på Ullevaal.
Men 11 minutter ut i 2 omgang fikk vi endelig det første målet til Norge. Braathen spiller Høiland elegant igjennom på kanten, Høiland legger knallhardt inn foran mål, der dukker J.A.Riise opp og bruker vristen til å sette ballen sikkert i mål.


adidas f50.9 tunit fotballsko

56.min Norge - Finland 1-1, Riise


Frem til det 90 minutt bølga kampen frem og tilbake. Norge hadde de største sjansene, men Finland var på noen skumle visitter innimellom. Da alle var forberedt på 1-1 og sikkert flere hadde forlatt Ullevaal i sinne, skulle kampen ta helt av! Rett før stadiouret hadde vist 90 minutter legger Gamst`n inn fra venstrekanten, ballen forserer flere mann inne i feltet, plutselig dukker Høiland opp fra intet og setter inn det alle tror er vinnermålet. 2-1 til Norge!!

Puma King XL Fotballsko
90.min Norge - Finland 2-1, Høiland


Men kampen var ikke over.......Finland går nesten rett i angrep. Den tidligere Lecceproffen Eremenko Jr utfordrer Høiland på venstre 16 meter hjørnet. Høiland rygger og rygger, keeper Knudsen står på halvdistanse, dette ser Eremenko Jr og legger ballen nydelig i lengste kryss! Fantastisk scoring av finnen som for noen år siden var ønsket av flere toppklubber i Premier League. 2-2!

Adidas Predator Powerswerve Fotballsko
91.min Norge - Finland 2-2, Ermenko JrIgjen.....kampen var heller ikke over her.....Tettey slå ballen til Gamst`n som demper ballen på kassa, kikker opp, og dunker til fra 25 meter. Ballen går i flott bue over den finske keeperen. 3-2 til Norge. En fantastisk scoring av Gamst`n som forøvrig spillte med de nye Adidas Predator Powerswerve Rome.

Adidas Predator Powerswerve Fotballsko
93.min Norge - Finland 3-2, Gamst`n


Selv om det ikke var en imponerende kamp av det norske landslaget, så ble det seier. Dette var Drillo`s 30 hjemmekamp i rekken uten tap. Vi gleder oss til neste hjemmekamp!
Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: drillo, fotball, fotballsko, norge, finland, ullevaal
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •