Fotball - Endelig Har Vi Fått "RED LACES" Fra Nike

Endelig har vi fått de røde lissene på Oslo Sportslager - bli med Nike og Bono fra U2 i kampen mot AIDS.

Red laces lace up save lives fotball nike

Red Laces er et produkt man garantert har sett på mange store fotballspillere den siste tiden om man er litt fotballinteressert. Dette er en kampanje som har eksistert i lang tid, men nå er det tid for å bruke fotballen og dens marked til å markere et standpunkt i kampen mot AIDS. Dette er et produkt hvor overskuddet i sin helhet går til AIDS-saken. 

Det er på tide å slutte å håpe på en løsning på den medisinsk krisen i Afrika, man må gjøre noe for de som lever idag. Det eksisterer en løsning!! Selv om dette bare er en liten del av en større løsning så kan dette være med på å gi de som allerede har påvist AIDS et dramatisk mye lengre liv og ikke minst et BEDRE liv den tiden de har igjen.

Dette kan du være med å bidra til bare ved å kjøpe et sett lisser til favorittskoene dine - dette er en enkel måte å gjøre en forskjell på, engasjer deg!!

SE PRODUKTET HER

Hvordan virker dette?

  1. Du kjøper deg et par med NIKE RED laces
  2. Nike sørger for at 100% av inntektene fra dette salget til The Global Fund og til fotballbaserte programmer som hjelper de AIDS-rammede i Afrika.
  3. Inntektene går til programmer som "Grassroots Soccer", dette programmet bruker fotball som utgangspunkt for å hjelpe barn og unge unna HIV/AIDS.
  4. Inntektene bidrar også til andre programmer satt opp av The Global Fund, dette går på innkjøp av medisiner, opplæring av medisinsk personell, HIV-testing og behandling av gravide som reduserer smittetsjansen fra mor til barn.
  5. Livreddene informasjon blir gitt den neste generasjonen i Afrika.

Siden oppstarten av denne store kampanjen (RED)™ har deres partnere samlet inn over en halv milliard kroner og The Global Fund er i stadig økning.

SE PRODUKTET HER
Tags: nike, laces, fotball, drogba, arshavin, total90, tiempo, mercurial, ctr360
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Gekko, 12.08.2011 10:39:42
Har dere disse forsatt på lager?

Skrevet av Lace up save lives, 24.04.2010 09:56:51
jeg utfordrer alle til å kjøpe disse skolissene jeg har kjøpt og disse ser veldig pene ut på min vapor! Lace up save lives hjelp afrika!