Fotball - Erlend Johansen, Keeperutstyr Tester I Oslo Sportslager Testpanel!

Etter å ha annonsert etter keeper til vårt testpanel strømmet søknadene inn. Vi endte til slutt opp med 4-5 høyaktuelle kandidater, og valget falt til slutt på Løv Ham keeper Erlend Johansen.
Vi er stolt av å få med Erlend Johansen i vårt testpanel. Erlend spiller idag for Løv Ham i Adeccoligaen,  og har bakgrunn fra Brann, Vålerenga og landslaget. Vi er sikker på at han vil bidra med mye positivt, som vil komme våre leserer til gode!

Nedenfor kan du lese en presentasjon av Erlend:


Jeg begynte allerede som 7 åring å stå i mål for moderklubben min Bjarg. Ikke nødvendigvis fordi jeg var ubrukelig som utespiller, men som de fleste andre hadde jeg et idol (Erik “the viking” Thorstvedt) som bidro til at jeg ville satse på den mest utsatte plassen en fotballspiller kan inneha, nemlig keeperplassen.

Som ung spilte jeg alltid med de som var eldre enn meg, noe som bidro til at jeg kanskje fikk et forsprang på de andre født i 1986. Jeg var med på kretslaget fra start av, å gleden av stor da jeg som 16 åring ble tatt ut på ungdomslaget u -16. For stor vil nok enkelte mene, ettersom jeg i gledens rus forstuet ankelen min i feiringen av uttaket og påfølgende oppslag i Bergens Tidens.

Etter hvert fikk Brann øynene opp for meg, å jeg signerte for en av stormaktene i norsk fotball en Januar dag i 2002. Første året i Brann gikk egentlig over all forventning. Jeg fikk med meg 10 kamper i 2.div, 4 kamper på benken for a-laget og var fortsatt å se på u-landslaget. Allikavel  dro jeg videre til Vålerenga etter endt sesong, nå i ettertid skjønner jeg ikke hvorfor. Jeg hadde gjort en god sesong i Brann, fikk trene med A -laget og var “hjemme” i trygge og gode omgivelser. Kanskje var det eventyrlysten og den voldsomme gleden av å virkelig være ønsket som førte meg over fjellet og til Oslo øst.

Tiden i Oslo ble sportslig sett en stor nedtur, et par måneder etter jeg kom ble det konstatert et gammelt brudd i hånden som burde opereres med en påfølgende pause på 7-8 måneder. Jeg bestemte meg for å bite tennene sammen å ikke operere, mot alle andres meninger. Ung og dum? JA! Noen oppturer ble det allikevel:  trene med store fotballnavn som Arni Gautur Arason, Iversen, Ronny Johnsen, Tore andre Flo osv, sitte på benken mot blant annet Rosenborg på et fullstappet Ullevål og fikk også mange gode kompiser på Wang toppidrettsgymnas som hadde et samarbeid med Vålerenga.

Etter at kontrakten min løp ut i Vif var jeg lei av fotball og ønsket en pause fra fotballen. Jeg dro inn i militæret og fikk et meg kjekt år som vakt på Gardermoen militære flyplass. Etter endt pliktår kom jeg tilbake til Bergen og begynte å spille for Åsane. Heller ikke her fikk jeg en god start, nå var smertene i armen uutholdelig og jeg måtte operere. Hele 1 sesongen gikk i vask og året etter ble jeg fort lei vår kontroversielle trener Magnus Johannson at jeg forlot klubben.

Sommeren 2008 fikk jeg en telefon fra Tom Mangersnes og Løv ham. Tom kjente jeg godt fra min tid i Fana og de ville signere meg ut året. Det takket jeg ja til og skrev ny kontrakt gjeldene ut  2009. Jeg har jeg fått en del kamper for Løv ham og føler jeg endelig er på vei tilbake.

Utenom fotballen går jeg nå på 1 år idrett i Sogndal, en utfordrene og slitsom pendlertilværelse, men dog nødvendig med tanke på framtiden. Planen er å ta master i drett, samtidig som jeg skal ta videre steg i fotballkarrieren min. Hvor og hvem jeg spiller for i 2010 er i skrivende stund usikkert, men tiden vil vise hvor turen går.
 Erlend Johansen keeper test hanske bukse fotball

 Erlend Johansen keeper fotball bukse hanske


 Erlend Johansen keeper fotball bukse hanske

 
Erlend vil om ikke lenge starte på testing av diverse keeperutstyr fra Adidas, Nike og Sells. Disse vil du finne under produkttesting.
Vi vil også se på muligheten for at Erlend kan komme med tips til trening og eventuellt svare på spørsmål fra våre lesere. Dette vil vi komme tilbake til.


Klikk her for å gå til vårt utvalg av keeperhansker
Klikk her for å gå til vårt utvalg av keeperbukser

Tags: fotball, keeper, erlend, johansen, produkttest
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Daniel Mathisen, 10.09.2009 17:14:14
Velkommen til testpanelet :)