Fotball - Falke 4Grip - 4 hjulstrekk for dine føtter

Fotballfans vil de siste årene ha bitt seg merke i at mange profesjonelle fotballspillere bruker egne spesialsokker under de vanlige fotballstrømpene. Nå har det tyske kvalitetsmerke kommet på banen med slike sokker.

Her er Falke 4Grip!

 

Se utvalget vårt her! 

 

 

4Grip er en helt ny sokk fra Falke. Sokken er spesialutviklet for eksplosive idretter med hurtige retningsforandringer, sånn som fotball, tennis og innebandy. En unik Silicon Dot-teknologi låser foten fast og hindrer at du sklir i skoen. Prikkene finnes både på utsiden og på insiden av sokken. Sokkene ​låser foten din inne i skoen og bidrar til den tettsittende følelsen vi fotballspillere trenger for å prestere. Rundt ankelen finner du en sterkere og stabiliserende kompressjonssone. Denne kompressjonssonen bidrar til en god og tettsittende passform

 

 

Hvorfor velge Falke 4Grip:

 

  • 4Grip bidrar til å bedre din prestasjon på fotballbanen! Ved å hindre at foten din beveger seg inne i skoen, bidrar sokken til at du får bedre grep og stabilitet når du skal drible en motstander eller gjøre hurtige retningsforandringer. Silikon belegget finner du både på innsiden og utsiden av sokken. Prikkene på innsiden hindrer bevegelse mellom fot og sokk, prikken på utsiden hindrer beveglese mellom sokk og sko.
  • Falke er kjent for sin gode passform. Sokken kommer i anatomisk høyre/venstre sokk som gir en tettsittende passform.
  • 4Grip sokken er også tynnere enn andre lignende sokker (f.eks Trusox)
  • Gnagsår og blemmer er ikke uvanlig når du skal spille inn nye sko. Falke 4 Grip hjelper med å redusere dette ved å redusere bevegelsen mellom fot og sko.


Hvordan bruke Falke 4Grip:

 

 

 

4Grip sokkene fra ​Falke skal brukes alene i skoen. For at silikon belegget skal fungere må den være i kontakt med huden og skoen.  

 

Hvis du skal bruke ​Falke sokkene til kamp, må du klippe av "foten" av dine vanlige fotballsokker.  (Se bildet)

 

 

 

 

 

  

Vedlikehold:

Vi anbefaler at du vasker i kaldt vann (​40 grader) i maskin eller ved håndvask. Bruk lav varme hvis du skal bruke tørketrommel. Ved å vaske og tørke med lav varme unngår du å ødelegge anti-skli teknologien og sokkene varer lenger. ​

 

 

 

  

 

 

 Tags: falke performance elite antiskli fotball tennis volleyball håndball
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •