Fotball - Forhåndbestill Adidas F50i Tunit Macaw

I januar kommer det ny farge av Adidas F50i Tunit fotballsko, og denne kan du nå forhåndbestille på www.oslosportslager.no . Siden den nye F50i Tunit kom sommeren `09 har den vært en av våres mest solgte fotballsko. Adidas F50i Tunit blir brukt av spillere som Adebayor, David Villa, Defoe, Ashley Young, Messi, Forlan og Higuain.

Nye Adidas F50i Tunit kommer i en lekker grønn farge, og flere av F50i spillerene nevnt i innledningen har allerede startet å bruke denne. F50i er de beste fotballskoene i F50 serien hittil: mye bedre passform, syntetisk overdel (sprintskin) som føles som en sokk på foten og som alltid kan du skifte knotter etter værforhold eller humør!

Grønnfargen, som dekker vrist og hele forfot, gjør at du garantert vil bli lagt merke til på fotballbanen. Overdelen er ett nyutviklet syntetisk materiale fra Adidas som heter SprintSkin.

SprintSkin materialet er så tynt at du får en fantastisk touch og kontroll på ballen! Adidas F50i veier også mindre enn hva tidligere serier av F50, nettopp fordi SprintSkin er så tynt. Printen på innsiden er strategisk plassert for å gi deg enda mer friksjon på ballen.Adidas F50i Tunit Macaw fotballsko
Den nyutviklete lace-cover gir deg enda større trefflate på ballen, samtidig som snøringen er lett tilgjengelig.

Unikt for Adidas F50i Tunit er at det medfølger 3 typer knotter. SG for spille på vått gress, FG for gressbaner og HG for spill på kunstgressbaner.

Tags: adidas, f50i, tunit, fotball, fotballsko, messi, higuain, young, forlan, defoe, villa, adebayor
| Kommentarer [3]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Kris doff, 24.09.2013 16:11:14
fettkul

Skrevet av Erik , 28.11.2009 12:25:31
tøff farge

Skrevet av bebe, 28.11.2009 10:21:23
litt rar farge, håper det kommer en bedre farge snart!