Fotball - Forhåndbestill Nike Mercurial Vapor Superfly

Årets hittil største nyhet av fotballsko, Nike Mercurial Vapor Superfly, er rett rundt hjørnet! Fotballskoen mange har ventet lenge på, er om ikke lenge klar for levering.
Da var det endelig klart for forhåndbestilling av årets hittil største nyhet på fotballsko, Nike Mercurial Vapor Superfly.

Nike Mercurial Vapor Superfly

Det første man legger merke til ved Nike Mercurial Vapor Superfly er Nike Flywire, eller "trådene" i overdelen av skoen. Tejin materialet har blitt tynnere enn noen gang, og for å holde dette sammen har Nike brukt Flywire.
Flywire er ett materiale som er laget av materialet Vectran, som faktisk er sterkere enn Kevlar. Flywire ble først brukt i sko da Nike introduserte det i forkant av OL 2008.

niker mercurial vapor superfly flywire ronaldo zlatan
Ser du ekstra nøye på bildet, ser du også at det er hull i knottene på Nike Mercurial Vapor Superfly. Dette er kun for å spare vekt. De observante legger også merke til at Lace Cover`n er fjernet. Dette har nok vært ønske fra spillerne selv, da flere av stjernene har fjernet denne selv på Vapor IV.


Trykk på bildene eller her for å forhåndbestille.

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: nikemercurialvaporsuperfly, flywire, fotballsko, fotball
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •