Fotball - Forhåndsbestill Nike Total90 Laser III FG

Det er tid for nye farger fra Nike og nå er den nye fargen av Nike Total90 Laser III i syntet lansert, og vil komme på lager i løpet av oktober. Dette er skoen som blir brukt av blandt annet Manchester United-stjernen Wayne Rooney.

Nike Total90 Laser III er powermodellen til Nike. Den brukes av spisser med krutt i skuddfoten, blandt annet Wayne Rooney og Fernando Torres og Miroslav Klose. Dette er en sko som etter tidligere erfaringer blir fort tom så ikke drøy med å bestille deg et par.Overdelen på Nike Total90 Laser III FG er laget i tynt Tejin mikrofiber for optimal komfort og god passform. I tillegg er dette et lett materiale som er med på å trekke vekten ned på skoen.På overdelen i Nike Total90 Laser III er det også masse god teknologi fra Nike. StrikePods (de sorte feltene) som er med på å gi større kraft i skuddene dine. De oransje feltene inneholder noe som blir kalt mikro-finner, disse er med på å gi bedre kontroll ved føring av ball og bedre skru ved skudd.


FORHÅNDSBESTILL NIKE TOTAL90 LASER III FG HER
Tags: fotball, fotballsko, nike, total90, laser, rooney, torres,
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av oslosports..., 16.10.2010 19:36:11
ja

Skrevet av r, 28.09.2010 16:45:59
kommer de med carbon såle?

Skrevet av OsloSportslager, 28.09.2010 17:30:28     
De blir produsert i en Elite-versjon, men denne får ikke vi ta inn av en eller annen grunn. Dette er bestemt fra Nike Norge. Dessverre!!