Fotball - Forhåndsbestill ny farge i Nike Total90 Laser III FG!

Nike Total90 Laser III er blitt en populær sko på markedet, og med sin noe bredere lest har den blitt en suksess for de nordiske føttene. Nå kan du bli en av de første til å spille med denne nye fargekombinasjonene som er sort og grønn.

Nike Total90 Laser III FG er en sko som har fungert veldig bra på det norske markedet og noe av grunnen er nok at det er en litt bredere lest på denne modellen og det passer den norske foten bra.


FORHÅNDSBESTILL NIKE TOTAL90 LASER III HER


FORHÅNDSBESTILL NIKE TOTAL90 LASER III HER
Denne utgaven av Nike Total90 Laser III har en overdel i syntetisk materiale kalt Teijin og for å være en fullverdig "power-modell" har den også "StrikePods" på overdelen for å gi et bedre tilslag og bedre skru på ballen.


Snøringen på Nike Total90 Laser III er blitt enda litt mer assymmetrisk, dette gir enda bedre passform, presisjon og stabilitet. Sålen på Nike Total90 Laser III er med FG-knotter for brukt på naturgress. Av spillere som bruker Nike Total90 Laser III kan man nevne blandt annet Evra, Ramos, Maicon, Rooney og Sneijder.FORHÅNDSBESTILL NIKE TOTAL90 LASER III HERBli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: nike, total90, laser, fotballsko, rooney, evra, torres,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •