Fotball - Forhåndsbestill nye Adidas F50 Adizero - There Will Be Haters

Adidas F50 Adizero er en fotballsko som de fleste er kjent med, og de fleste har et forhold til. Skoen har lenge vært blant den letteste komersielle skoene på markedet. Adidas lanserer nå helt nye F50 Adizero. Fotballskoen har gjennomgått en omfattende fornyelse og er nå klar for avduking. FORHÅNDSBESTILL SKOENE HER!

Ved første øyekast er F50-skoen nesten ikke til å kjenne igjen. ”Slangeskinns-mønsteret” med ghost-grafikk, som Adidas selv referer til, er det første som treffer øyet, og de klassiske Adidas-stripene er ikke lenger å se på yttersiden av skoen.
Overdel

Skoen laget i en fornyet, supertynn, utgave av hybridtouch og er teksturert 360° med 3D dribbletex for optimal touch og ballkontroll under alle forhold, -tørt som vått.Såle
Sålen er også fornyet, og Adidas har hentet inspirert fra sprintsko. De har fjernet en knott under helen, og knottene ellers er bygd opp på en annen måte enn tidligere. Dette bidrar til at sålen gir et suverent grep i underlaget, er stabil, vendingseffektiv, og samtidig reduserer vekten på sålen.
Adidas-stripene er flyttet til helkappen.Diamant-teksturen som også er å finne på innsiden av skoen sørger for at skoen ”låses” rundt helen og sitter som støpt.FORHÅNDSBESTILL SKOENE HER!

Skoen skal brukes av spillere som Luis Suarez og Gareth Bale.


Skoen skal brukes av spillere som Luis Suarez og Gareth Bale.

Tags: fotballsko, adidas, f50, adizero, allin, #therewillbehaters, suarez, bale
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •