Fotball - Forhåndsbestill nye Puma v1.11!

Puma v1.11 er nå lansert, det nyeste tilskuddet i deres lettvektserie er oppdatert og vil ankomme vår butikk i midten av julimåned. Puma v1.11 er en etterfølger av Puma v1.10 som ble lansert i fjor og det er ikke de store forandringene å spore, men de som er gjort er bra.
Det er som nevnt ikke så store forandringer fra Puma v1.10 til Puma v1.11, men man vil raskt merke seg endringen og de er utelukkende positive. Noe av det første man merker seg ved Puma v1.11 er den store endringen de har gjort med lissedekket. Dog er det viktigste med v-serien til Puma spillerens fart og mye av det som har skjedd med Puma v1.11 er forbedringer av det Puma har utviklet gjennom de siste fem årene.Hvis man starter i bunnen av Puma v1.11 så ser man først under tærne at det er karbonfiber i forfoten, dette er for å få optimal trykkfordeling og respons når man endrer retning eller fart.I tillegg har man på Puma v1.11 en mer stabil såle på grunn av den eksterne hælkappen og Pebax-rammen som gir støtte til yttersålen. Midt under foten er skoen forsterket med en TPU-kompositt som sikrer ytteligere stabilitet og hindrer at skoen bøyer seg. Denne stabiliteten er også med på å forbedre grepet i underlaget.
FORHÅNDSBESTILL PUMA V1.11 FG HERPuma v1.11 er den tredje generasjons sko som bruker den spesielle UNI-teknologien, dette betyr at overdelen er sydd og ikke limt til sålen. Dette igjen gir økt komfort i skoen, tar man også frem at det er anti-skli på hælen av innersålen så er det mye komfort i denne speed-modellen. For enda større fokus på komfort har de lagt inn mer skum i hel-partiet enn tidligere. Man kan også se at det er noe bredere lest enn før, og dette gjør da skoene til en noe bredere modell.NB: LES MER OM PUMA V1.11 MED SKINN I OVERDELEN HER

NB: LES MER OM PUMA V1.11 SL HER

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!
Tags: puma, fotballsko, v1.11, eto'o, speed,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av oliver Doxrud Holmqvist, 27.06.2011 16:47:43
overdelen er sydd til sålen, ikke limt som dere har skrevet..