Fotball - Forhåndsbestill nye Puma v1.11 SL!

Puma har de siste sesongene levert sko med SuperLight-betegnelsen. Dette har vært en sko ribbet for alt som er av overdrevet vekt, dog har den kommet i begrenset antall størrelser og har på den måten vært utilgjengelig for mange fotballspillere. Når kommer skoen i flere størrelser og flere kan ikle seg denne superlette skoen, som kan forhåndsbestilles her.


Den raskeste og letteste skoen til Puma går inn under V-serien, og her kommer de med en helt ny utgave av SL (SuperLight)-versjonen. Puma har knyttet til seg spennende samarbeidspartnere for å kunne gjøre skoene optimalisert for lav vekt og ekstrem hurtighet, deriblandt Ferrari og Usain Bolt. Dette har gjort det mulig for Puma å eksprimentere med ulike teknologier som blandt annet termoplast.FORHÅNDSBESTILL PUMA V1.11 SL HERDet endelige produktet fra Puma denne gangen sier utrolige 150 gram, om man legger til at skoene denne gangen koster mindre en de forrige SL-skoene og at skoene er tilgjengelig i flere størrelser så er det uten tvil større muligheter for at denne skoen kan bli en større hit enn sine forgjengere. Puma v1.10 SL var absolutt en spennende sko når den kom, men det var nok på sin plass med noen oppgraderinger for at skoene skal bli en hit.FORHÅNDSBESTILL PUMA V1.11 SL HERPuma v1.11 SL kommer fullt utstyrt med vanvittig mykt og tynt syntetisk mikrofiber overdel som innholder "padded zones" for bedre ballkontakt. I tillegg er det et nytt system for lissene som blir kalt "hidden laces" som skal være med på å gi renere trefflate på ballen. Den ekstremt myke overdelen er med på gi bedre ballfølelse og komfort, samtidig som det likevel gir noe bedre beskyttelse enn hva tilfelle var med Puma v1.10 SL.
NB: LES MER OM PUMA V1.11 MED SYNTETISK OVERDEL HER

NB: LES MER OM PUMA V1.11 MED SKINN I OVERDELEN HER


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: puma, fotballsko, v1.11, eto'o, speed,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •