Fotball - Gul Nike Mercurial Vapor Superfly Kan Du Nå Bestille Hos Oslo Sportslager.


Med den gule varianten av Nike Mercurial Superfly vil du garantert bli lagt merke til. Dette er nok den desidert mest skrikende fargen som er kommet av toppmodellen Superfly hittil.

I januar kom Nike Mercurial Superfly i ny fargekombinasjon, Vibrant Yellow/Black/Gold. Dette må da være den hittil mest skrikende fargekombinasjonen hittil på Superfly? Toppmodellen i Mercurial linjen fra Nike er blitt en favoritt for svært mange fotballspillere, og vi på Oslo Sportslager tror ikke den vil bli mindre populær i denne gul fargen!
Som mange av dere allerede kjenner til, benyttes det Flywire i Nike Mercurial Vapor Superfly. Om
du ser ekstra nøye på bildet over og under, så kan du se stripene som går nedover på siden av skoen. Dette er noe av hemmeligheten med Superfly. Her ligger det tråder av Flywire, som fungerer akkurat som kabler på en hengebro. Flywire trådene ligger slik at de gir støtte nøyaktig hvor foten trenger det. Dette er også en av hovedgrunnene til at Superfly kun veier 197 gram, noe som er nr 2 på fotballsko vektlisten våres

Nike har brukt det unike Teijin materialet i overdelen på Nike Mercurial Superfly. Teijin er spesialutviklet og er supertynt, lett og meget slitesterkt. Dette gir deg optimal kontroll og touch på ballen.


Nike Mercurial Vapor Superfly gul fotballsko
Nike Mercurial Vapor Superfly har ikke lace-cover. Grunnen til dette er at de ønsker å holde vekten på fotballskoen lavest mulig.

Yttersålen på Superfly er laget i karbonfiber. Karbon er som kjent ett meget solid materiale, og holder ekstrem lav vekt. FG knotter for spill på gress er strategisk posisjonert slik at de skal gi best mulig feste. Knottene er også uthulet for lav vekt, samt at de blir sterkere med den avrundede strukturen.


Nike Mercurial Vapor Superfly gul fotballsko


Relaterte saker:
Nike Mercurial Superfly hvit/sort/rosa forhåndbestilling
Opptatt av vekt på fotballsko
Kommende fotballsko fra Adidas, Nike og PumaTags: nike, mercurial, vapor, superfly, fotball, fotballsko
| Kommentarer [2]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Adrian, 09.05.2010 13:05:24
feteste skoa i verden<3 har så jævlig lyst på de<33:)

Skrevet av fredrik , 27.04.2010 15:43:21
De skoene er drid tøffe!!