Fotball - Har vi "gitt bort" en stjernekeeper?

Brasil og Ghana spilte treningskamp på Craven Cottage i London 5. september 2011 - med spillere som Ronaldinho, Pato, Dani Alves og Marcelo på banen var det ikke mange som ville trodd at en spiller fra Strømsgodset skulle stjele mye av showet.
NB: Se de to beste redningene til Larsen Kwarasey 2.55 og 3.15 ut i filmen.

Kampen endte 1-0 til Brasil etter mål av Leandro Damião. Dog kom dommer Dean i fokus da han ga sitt andre gule kort til Daniel Opare, noe som viste seg å være feil. Likevel handlet mye om den norsk-ghanesiske keeperen fra Oslo, Adam Larsen Kwarasey, som leverte en strålende kamp. Dette toppet han med to klasseredninger mot slutten av oppgjøret, verken Pato eller Ronaldinho klarte overliste den 23 år gamle keeperen.

Larsen Kwarasey, som har U-21 kamper for Norge, har nå bestemt seg for at han vil representere Ghana resten av karrieren. Når man så hva mannen leverte i kampen mot Brasil er det lett å stille seg spørsmålet om dette er keeperen vi burde satset på i Norge.

Hva mener du - har Norge "gitt bort" en kommende stjernekeeper i Adam Larsen Kwarasey?

Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: ghana, brasil, fotball, keeper, repliqa,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •