Fotball - Helgens ligarunde

Velkommen til en ny spalte her på www.oslosportslager.no . Vi har plukket ut noen spillere som har utmerket seg iløpet av helgens kamper. Dette vil være et fast innslag fremover.

Premier League: Manchester United - Blackburn 2-1
Som vanlig ble dette en svært jevn affære med flere omdiskuterte situasjoner mellom disse lagene. United stillte til kamp uten å sluppet inn mål i de siste 14 kamper(eller 22 timer og 19 minutter), noe som også er blitt ny rekord i Premier League. Som mange ganger før var det Ronaldo som skulle bli matchvinner. Etter 59 min er det klart for Ronaldo show. Frispark til United fra relativt skrått hold, med sine Nike Mercurial Vapor sender han ballen i mål i lengste kryss. Imponerende! Dette var Ronaldo`s 12 ligamål for sesongen.
 nike mercurial vapor iv fg citrus ronaldo
Premier League: Aston Villa - Chelsea 0-1.
Scolari fikk sparken i forrige uke, og inn kom Guus Hiddink som en nødlløsning frem til sommeren. Den meritterte hollenderen fikk en god start mot ett Villa lag som har imponert stort denne sesongen. Hvem hadde vel spådd at de skulle blande seg inn i topp 3? Allerede etter 19 minutter ble kampen avgjort. Frank Lampard spiller Anelka glimrende igjennom som chipper ballen glimrende over en utrusende Friedel. Nicolas Anelka spiller som mange vet med Puma V1, og er toppscorer i Premier League med 14 mål.
 Puma V1.08 Rød Anelka
Primera Division: Real Madrid - Real Betis 6-1.
Juande Ramos har fått en utmerket start på sin Real Madrid karriere. Siden det forsmedelige tapet mot Barcelona 13 desember har de vunnet samtlige 9 kamper. Real Madrid er nå bare 7 poeng bak Barcelona som tapte i helgen. Raul kom som vanlig på scoringslisten, og stod for 2 mål denne gangen. Begge mål var av det sjeldne slag. Raul er nå oppe i utrolige 311 mål på 505 kamper for Real Madrid, noe som er rekord. Raul spillte med Adidas Predator Powerswerve Swerve.
 Adidas Predator Powerswerve Swerve Raul Real Madrid
Bundesliga: Wolfsburg - Hertha Berlin 2-1
Wolfsburg tok 3 viktige poeng i kampen om en plass i neste års Champions League. De stod for en god prestasjon ved å slå ligaleder Hertha Berlin, som stod med kun 1 tap på siste 8 ligakamper foran denne kampen. Kampens store spiller ble Edin Dzeko, som satte inn begge måla for Wolfsburg. Edin Dzeko spillte med sorte Adidas F50 Tunit.9
 Adidas F50.9 Tunit Dzeko Wolfsburg
La Ligue 1: Nancy - Lyon 0-2.
Lyon ser ut til å storme mot nytt ett fransk seriemesterskap. Benzema hadde ingen problemer med å sette ballen i mål alene mot keeper. Det franske stortalentet er nå oppe i 12 ligamål denne sesongen, og innehar dermed 3 plassen på toppscorerlisten. Benzema spillte i hvite Adidas adiPURE.
 Adidas adiPURE Benzema Lyon


Tags: fotball, fotballsko, helgensligarunde, manchesterunited, blackburn, astonvilla, chelsea, realmadrid, realbetis, wolfsburd, herthaberlin, nancy, lyon
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •