Fotball - Helgens Ligarunde (uke 17)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.


Spania: Sevilla - Real Madrid
2-4

Real Madrid satte ny klubbrekord med sin 8 strake borteseier i helgen.  Spanske Primera Division så for noen helger siden ut til å være avgjort, men nå er det spenning igjen etter at Barcelona kun klarte 2-2 mot Valencia. Med sine 3 scoringer var Raul kampen store spiller. Dette var Rauls`s henholdsvis 13,14 og 15 mål for sesongen. Den spanske landslagspilleren spillte kampen med Adidas Predator Swerve.

 Adidas Predator Swerve Fotballsko Gignac
England: Manchester United - Tottenham 5-2

Det ser ut til at United skal ta sin 3 strake Premier League tittel. Med seieren over Tottenham i helgen beholdt de forspranget til Liverpool på 3 poeng, samt Liverpool har spillt en kamp mer. Wayne Rooney hadde en meget god kamp i sine gule Total90 Laser II, og stod for 2 mål og 1 assist.
 Nike Total90 II Laser FG Fotballsko Iniesta

Tyskland: Energie Cottbus - Wolfsburg 2-0


Dette var en kamp mellom topp og bunn, og her forventet alle at Wolfsburg skulle cruise videre mot seriegull. Men, mot slutten av sesongen og når nedrykkspøkelset truer er det ikke lett å spille mot lagene som kjemper mot nedrykk. Wolfsburg som stod med 10 strake seire før denne kampen styrte spillet mot Cottbus. Men mot spillets gang var det Dimitar Rangelov som satte inn kampens første mål med hodet. 5 minutter senere setter Ervin Skela punktum når han setter ballen i mål alene med keeper. Matchvinner Rangelov spillte med Puma V1-K.

 Puma V1-K Fotballsko Rangelov

Italia: Ac Milan - Palermo 3-0

Ac Milan var det eneste av topp 3 lagene som vant i helgen. De passerte dermed Juventus og inntok andreplassen. Med 7 poeng opp til Inter på som innehar førsteplassen tror vi Serie A er avgjort, selv om Inter tapte i helgen. En av verdens beste spillere stod for 2 av målene, begge på straffespark, nemlig Kaka. Den brasillianske artisten spillte som vanlig i Adidas adiPURE som han selv har vært med på å utvikle.

 Adidas adiPURE II Fotballsko Rangelov

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: nike, total90, laser, manchesterunited, tottenham, rooney, adidas, predator, swerve, raul, realmadrid, sevilla, energiecottbus, wolfsburg, rangelov, puma, v1, acmilan, palermo, kaka, adidas, adipure,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •