Fotball - Helgens Ligarunde (uke 19)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.


Spania: Barcelona - Villarreal 3-3


Alt var klart for at Barcelona skulle feire sitt 18 seriemesterskap, og det gjorde ikke saken verre at de ledet 3-1 til pause. Men når Abidal lager straffe og får rødt kort etter en forseelse på Nihat i det 78 minutt får Barcelona det tøft. I kampens siste minutt kommer utligningen. Liorente får en lang pasning som han tar ned på en fantastisk måte mellom 2 Barcelona forsvarere. Liorente drar seg fri fra Puyol og klinker ballen opp i nettaket. Dermed må Barcelona vente til onsdag for eventuellt å feire mesterskapet.

 Adidas Predator Powerswerve Fotballsko Ilorente
England: Arsenal - Chelsea 1-4

Det har ikke vært en helt optimal sesong for Arsenal. Laget har seilt akterut topp 3, og ligger nå hele 9 poeng bak Chelsea på 3 plass. I dagens kamp mot Chelsea skulle laget fra nord-øst London få det meget tøft. Etter 28 minutt kommer den første scoringen. Det er den brasillianske midtstopperen, Alex, som stanger inn 1-0 til bortelaget. 10 minutter senere får vi sett ett fantastisk raid av Premier Leagues toppscorer, Anelka. Fører ballen fremover, og fra ca 20 meter skyter han med sine Puma V1.08, Arsenal keeper Fabianski har ingen mulighet, og det står 2-0 til laget fra vest-London. Etter 49 minutter kommer 0-3, ett innlegg fra Malouda går via Toure og i eget mål. 20 minutter senere kommer den første Arsenal scoringen. Dansken Bendtner rager høyest i feltet, og stanger inn reduseringen. 2 minutter før slutt kommer kampens siste mål. Anelka skyter i stolpen, landsmannen Malouda er på rett plass til rett tid og setter inn 4-1. Ydmykende resultat for Wenger sitt mannskap.
 Nike Total90 Laser FG II Fotballsko Alex

Tyskland: Stuttgart - Wolfsburg 4-1


Mario Gomez scora hele 4 mål for Stuttgart i helgen. Den tyske landslagspissen er nå oppe i totalt 23 mål denne sesongen. Edin Dzeko stod for Wolfsburg eneste scoring. Disse to ligger nå på delt 3 plass på toppscorerlisten. Gomez spiller med Puma V1.08.
Med 3 kamper igjen står både Bayern Munchen og Wolfsburg med 60 poeng. Like bak ligger Stuttgart og Hertha Berlin på 58 poeng, Hertha har også en kamp mindre spillt i skrivende stund. Det er vel ingen andre ligaer i Europa som har en like spennende innspurt. Vi følger med i spenning!

 Puma V1.08 Fotballsko Gomez

Italia: Ac Milan - Juventus 1-1

De to gigantene i Europeisk fotball kjemper om 2 plassen i Serie A. Milan tok ledelsen ved Seedorf 10 minutter ut i 2 omgang. Men bare noen minutter senere står Iaquinta for en av kampens store prestasjoner. På innlegg fra Camoranesi er han i tett kamp med Flamini, men Iaquinta viser sin styrke og får stupt inn utligningen. Italieneren som spillte kampen med Nike Mercurial Vapor V scoret dermed sitt 10 ligamål for sesongen.

 Nike Mercurial Vapor V Fotballsko Iaquinta
Skottland: Rangers - Celtic 1-0

Rangers overtok i helga ledelsen i den Skotske Premier League etter å ha slått Celtic 1-0. Det avgjørende målet kom etter 37 minutt da Boyd spiller Miller gjennom, Miller slår ett glimrende innlegg som blir sklidd imål av Steven Davis. Dette var Nord-Iren`s 6 ligamål for sesongen. Med kun 3 kamper igjen å spille har Rangers 2 poeng ledelse på Celtic. Steven Davis spiller med Puma King XL.
Puma King XL Fotballsko Steven Davis

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags:
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •