Fotball - Helgens Ligarunde (uke 21)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.

Hva synes du om våre ligarunde oppdateringer? Forslag til hvordan vi kan gjør det enda bedre? Kommenter i feltet under artikkelen :)

England: Sunderland - Chelsea 2-3

Det stod helt likt mellom Ronaldo og Anelka om toppscorertittelen foran siste serierunde. Anelka avgjorde den kampen med stil! Starter på egen banehalvdel, fører ballen fremover til han er ca 25-30 meter fra mål. Herfra banker han ballen i mål, klistret oppe i krysset. Ett fantastisk mål, og garantert rundens mål! Dette var Anelkas 19 mål for sesongen, ett foran Ronaldo som ble spart til Champions League finalen. Anelka har scoret alle 19 målene med Puma V1.
 Puma V1 fotballsko Anelka Chelsea

Tyskland: Wolfsburg - Werder Bremen 5-1


Wolfsburg vant i helgen den tyske Bundesliga for første gang noensinne.  Mye av æren for dette ligger hos deres 2 spisser, Dzeko og Grafite. Til sammen har de scoret 54 mål denne sesongen, og de ble nummer 1 og 2 på toppscorerlisten. De spiller begge i Adidas fotballsko, Grafite i Predator Powerswerve, mens Dzeko spiller med Tunit F50.8. Med 5-1 over Werder Bremen tok Wolfsburg sin 15 strake ligaseier hjemme på Volkswagen Arena.

Adidas Predator Fotballsko Grafite Wolfsburg 

Frankrike: Bordeaux - Monaco 1-0

Bordeaux trenger kun ett fattig poeng i siste kamp for å vinne franske Ligue 1. Det vil isåfall være Bordeaux første ligaseier på 10 år. I helgen slet de seg til 1-0 seier over Monaco, det var Bordeaux 10 strake ligaseier. Matchvinner ble Marouane Chamakh, fransk-marokkaneren som spiller med Nike Mercurial Vapor SL Citrus, headet inn ett frispark i det 38.minutt. Dette var Chamakhs 13 ligamål for sesongen.

Nike Mercurial Vapor SL Citrus 
Italia: Milan - Roma 2-3

Det er lenge siden vi har sett venstreslegga til John Arne Riise. Men i helgens seriekamp mot Milan hentet han den frem igjen. På frispark fra ca. 20 meter klinker Riise til og ballen går helt oppe i krysset, helt uttagbart for Milans målmann Dida. Riise, som spiller med Adidas F50 Tunit, spillte også en stor rolle ved Romas mål nummer 2 for dagen. Etter 80 minutt markerte Riise seg igjen med en assist til Menez som la på til 2-1 for Roma. Minuttet senere utligner Ambrosini for andre gang i kampen. Bare noen minutter senere avgjør Totti kampen til fordel for Roma, 3-2.
Adidas F50 Tunit Fotballsko Steffen Iversen

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: fotball, fotballsko, riise, grafite, dzeko, wolsburg, werderbremen, anelka, puma, v1, sunderland, bordeaux, monaco, chamakh, milan, roma
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •