Fotball - Helgens Ligarunde(uke 14)

Det nærmere seg sesongavslutning i Europa og det er spenning i flere av de store ligaene.

England: Manchester United - Aston Villa 3-2

I England er det virkelig spennning, etter at Liverpool scoret overtidsmål mot Fulham. Manchester United kom fra to strake tap og trengte tre poeng. Med en karantene/skadeliste lang som et vondt år var det et vinglende Unitedlag som fikk kjørt seg mot en for dagen glimrende John Carew. Det var en kamp som så ut til å ende 2-2 etter mål av Carew, Agbonlahor og dobbel Ronaldo. I det 92. minutt skulle det dukke opp en debutant fra Italia, Federico Macheda, som med sine Nike Total90 Laser II fotballsko vakkert skrudde ballen opp i keeperens venstre kryss. 3-2. Manchester United leder dermed Premier League med ett poeng og med en kamp mindre spilt.

Nike Total90 Laser II FG fotballsko Macheda 
Spania: Málaga - Real Madrid 0-1

I Spania er det fortsatt spennede ettersom de to topplagene plukker tre poeng hver eneste match. Real Madrid fortsatte å gjøre jobben borte mot Málaga, og det var etter en fantastisk prestasjon av Gonzalo Higuain. Han mottar ballen på egen banehalvdel, går forbi 2-3 ryggende Málagaspillere før han enkelt triller ballen i mål med sine Adidas F50.9 Tunit fotballsko. Dette gir Real Madrid tre meget viktige poeng i jakten på FC Barcelona som etter seier over Valladolid fortsatt leder La Liga med seks poeng.
 Adidas F50.9 Tunit fotballsko Higuain

Norge: Stabæk - Odd Grenland 3-3
Stabæk har ikke fått den serieåpningen de ønsket på forhånd. Etter 3 kamper står de med kun 3 poeng. Det vil bli viktig å ikke havne for langt bak RBK om de ønsker å kjempe om gullet. I sin 2 hjemmekamp for sesongen ble det nok ett skuffende resultat. Ett lyspunkt kan de ihvertfall ta med seg fra kampen, Daniel Nannskog har funnet tilbake til godformen! Nannskog scoret alle 3 målene med sine hvite Puma V1.08 K.

Puma V108 K Fotballsko nannskog 

Tyskland: Werder Bremen - Hannover 4-1
Claudio Pizarro gjør det stort i Werder Bremen for tiden. Denne helgen scoret han ikke mindre enn 3 mål for Rune Bratseth`s gamle klubb. Den peruvianske spissen spiller med hvite Adidas adiPURE fotballsko. Werder Bremen har fortsatt ett håp om å kunne kvalifisere seg til UEFA CUP, med 10 kamper igjen er det slettes ikke umulig.

I
 Adidas adiPURE hvit fotballsko Pizarro

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: helgensligarunde, fotball, fotballsko, manchesterunited, astonvilla, total90laser, macheda, premierleague, malaga, realmadrid, f50tunit, stabæk, oddgrenland, nannskog, werderbremen, hannover, adipure, pizarro,
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •