Fotball - Helgens Ligarunde(uke10)

En ny helg med masse god fotball er over. Vi har som vanlig vært ute med lupen for å se om det er noen av "våre" sko som har scoret eller vært delaktig i resultater rundt om Europa.

England: Man Utd - Liverpool 1-4

Dette kunne nærmest vært spikeren i kisten for de andre i Premier League med Manchester United seier hjemme mot Liverpool. Det startet oppskriftsmessing med 1-0 til United etter bare 23 minutter. Cristiano Ronaldo satte sikkert inn straffe med sine nye Nike Mercurial Vapor Superfly. Laget som sendte det spanske storlaget Real Madrid hjem som slakt tidligere i uken ville det alikevel annerledes. Som sist var Gerrard og Torres i storform, og sammen med resten av lagkameratene så ga de seg ikke før United hadde fått fire baklengs. I tillegg så fikk Nemanja Vidic rødt kort og må stå over minimum en kamp. Dette resultatet var med på å opprettholde spenningen i Premier League. Manchester United har nå fire poeng mer enn Chelsea og Liverpool med en kamp mindre spilt.

nike mercurial vapor superfly fg ronaldo fotballsko 

Spania: Almeira - Barcelona 0-2

Dette er stadig spennende i den spanske ligaen etter at Barcelona den siste tiden har gitt bort en del poeng. I går var det et av Spanias store talenter Bojan Krkic som sto frem for det katalanske storlaget. 2 mål av Bojan med Nike Total90 Laser II FG etter 63 og 66 minutter gjorde at Barcelona opprettholder sin ledelse på seks poeng ned til Real Madrid.

 nike total90 laser II fg Bojan Barcelona
Italia: Juventus - Bologna 4-1

I Italia og Serie A holder Inter stand om 1 plassen, og det ser vanskelig ut for Juventus å kunne ta igjen forspranget på hele 7 poeng. Bak kommer giganten Ac Milan i stor fart, kun 5 poeng skiller mellom 2 og 3 plassen. Juventus tok sin fjerde strake seier i helgen i kampen om Serie-A tittelen. Etter å ha ligget under 0-1 til pause virker det som Juventus kommer på banen som ett helt nytt lag i 2 omgang. Det stopper ikke før det står 4-1 til "den gamle dame". En av Italias største stjerne gjennom tidene, del Piero, er målscorer ved 2 anledninger. Begge mål bredsider han inn med sine Adidas adiPURE II.
 adidas adipure II del piero fotballsko

Frankrike: PSG - Marseille 1-3


Marseille fikk maks uttelling i helgen. Samtidg som Lyon taper og avgir viktige poeng, så vinner Marseille den viktige 6-poenger kampen mot PSG. Marseille overtok dermed 2 plassen, 1 poeng bak Lyon. Ligue 1 er helt åpent, 4 poeng skiller de 6 første lagene da det gjenstår 10 kamper. Det var Lorik Cana som fikk æren av å sette spikeren i kista etter 61 spillte minutt. Han demper ett hardt innelgg på brystet, og skyter en markkryper med sine Predator Power uttagbart for PSG målvakt Landreau.

 adidas predator powerswerve power fotballsko Cana

Tyskland: Werder Bremen - Stuttgart 4-0

Werder Bremen imponerte i UEFA-Cupen ved å slå ut Milan i forrige runde. Hittil i Bundesliga har Bremen-laget skuffet stort. I helgen ble det derimot ett lyspunkt da det knuste Stuttgart hele 4-0. Svensken Marcus Rosenberg markerte seg med 2 mål i sine hvite Adidas adiPURE II.
 adidas adipure II hg fotballsko rosenberg

Bli medlem av Oslo Sportslagers Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Tags: fotball, fotballsko, helgensligarunde, manchesterunited, liverpool, almeira, barcelona, juventus, bologna, psg, marseille, werderbremen, stuttgart
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •