Fotball - Konkurranse, Champions League-finale 2011!28. mai 2011 er datoen for en av de største fotballkampene i 2011, nemlig UEFA Champions League-finalen!
Kampen om trofeet denne gangen står mellom vinneren i 2009 FC Barcelona og vinneren i 2008 Manchester United. Det er to lag som har vist seg å være særdeles sterke i Europa de siste årene.

VINNEREN ER: Sami Loulanti 

SPØRSMÅL:


  1. Årets to finalelag ble i fjor slått ut før finalen av UEFA Champions League. Manchester United røk i kvartfinalen og Barcelona røk ut i semifinalen. Hvilke lag ble for sterke for henholdsvis Manchester United og Barcelona i fjorårets utgave av turneringen? Rett svar: Manchester United røk for Bayer München, og Barcelona røk for Inter Milan.

  1. Den siste finalen før turneringen byttet navn til UEFA Champions League (het tidligere Serievinnercupen og byttet til sitt nye navn før 92/93-sesongen) ble spilt på gamle Wembley stadion. Kampen ble spilt mellom Barcelona og Sampdoria, og faren til en av dagens Barcelonaspillere satt på innbytterbenken under hele denne finalen for nettopp Barcelona - hvem av dagens spillere er det snakk om? Og hva het faren? Rett svar: Dagens spiller er Sergio Busquets og faren het Carles Busquets.

  2. Manchester United har også spilt en finale på Wembley tidligere (1968) og i likhet med Barcelona gikk også de røde seirende ut av sin kamp på Wembley. De røde fra Manchester møtte Benfica med storscorer Eusebio i spissen. Dog ble det ikke noen mål på han i denne kampen som gikk til ekstraomganger etter 1-1 til full tid. Så til spørsmålet: Hvem scoret to mål for Manchester United i denne finalen? Rett svar: Spilleren som scoret to mål i denne finalen var Bobby Charlton.

Svarene sender du til: fotball@oslosportslager.no

Emnetittel: "Champions League Finale 2011"

Konkurransen avsluttes torsdag 26/5-2011, klokken 12:00, og vinneren blir trukket ut av de med riktig svar.
Vinneren blir annonsert her, på twitter og på vår facebookside.
PREMIE:+

VALGFRI FOTBALLDRAKT
(SE VÅRT UTVALG HER )
        

         
 

Nike FC Barcelona hjemmedrakt
Nike Manchester United FC hjemmedraktBli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!Tags: fotball, matchball, wembley, london, barcelona, manchesterunited, uefa, championsleague,
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Raymond, 12.05.2011 16:56:52
1. 2. 3.

Skrevet av OsloSportslager, 12.05.2011 17:19:15     
Svarene dine er slettet for de skal sendes på mail Raymond. Når de ligger her blir det litt enkelt for andre deltagere =) Som det står i beskrivelsen over, send ditt svar til fotball@oslosportslager.no