Fotball - Konkurranse, UEFA Adidas Champions League 2010 - VINNERE

Det nærmer seg med stormskritt finale i Champions League 09/10 og i den anledning har vi gleden av å invitere til en konkurranse i samarbeid med Adidas. Konkurransen er nå avsluttet og riktige svar pluss vinnere står lengre nede i artikkelen.

Champions League finale Madrid
Har du gode kunnskaper om den gjeveste turneringen på klubbnivå i verden?

22. mai er det finale i Champions League i Madrid, og i den anledning er det på sin plass med en konkurranse. Det er nå snart et år siden Barcelona hentet hjem troféet i Roma, etter å ha slått regjerende mester Manchester United 2-0. Samuel Eto'o og Lionel Messi scoret målene som hentet det sjette trofeet for sesongen, og det i debutsesongen som trener for Pep Guardiola.

UEFA Champions League winners 2009 - FC Barcelona 

Dette er en ren kunnskapskonkurranse og vinneren blir trukket ut av de som har kommet med riktig svar på samtlige fem spørsmål og sendt de på mail innen 12. mai klokken 23:59. Hver deltager har kun lov til å sende inn svar en gang, og kåring av vinner gjøres fredag 13. mai. Premiene sendes ut slik at man har det innen Champions Leaguefinale 22. mai.

SPØRSMÅL:

 1. Hvem vant Champions League våren 2005?
 2. SVAR: Liverpool vant etter en enorm opphenting av A.C. Milans 3-0 ledelse til pause og vant etter straffesparkkonkurranse.
 3. Hva heter engelskmannen som skled og bommet på sitt straffespark i finalen '08 i Moskva mellom Man. United og Chelsea?
 4. SVAR: John Terry sled og bommet på sin straffe, og fikk syndebukkstemplet, uavhengig av at det var Anelka som bommet den avgjørende straffen.
 5. Hvor spilles finalen i Champions League våren 2011?
 6. SVAR: Finalen neste vår spilles på gigantiske Nye Wembley Stadium i London.
 7. Hva het den tidligere RBK og Liverpoolspilleren som scoret vinnermålet i Rosenborgs legendariske seier på San Siro, hvor de slo selveste AC Milan i desember 1996?
 8. SVAR: Vegard Heggen er mannen som ble matchvinner i den legendariske 2-1 seieren på San Siro.
 9. Hvem ble den første til 50 mål i Champions League?  (NB: Turneringen fikk dette navnet i 92/93-sesongen)
 10. SVAR: Den første spilleren som scoret 50 mål i Champions League var Real Madrids legendariske spiss Raul Gonzalez Blanco (Raul er selvfølgelig godkjent som riktig svar)

VINNERE:

   1. PLASS: Fredrik Pålerud  
 2. PLASS: Ingfrid Stokkeland   3. PLASS: Gunnar Sigstad 
     


OSLO SPORTSLAGER GRATULERER!!!!!!!


PREMIER:
2. premie:

Adidas Predator UCL ClimaCool jersey
                 
3. premie:

Adidas Predator Lite WC leggskinn
Adidas Predator Lite WC leggskinn
Adidas Predator Lite WC (sort eller hvit)Champions League finale Madrid


Bli medlem av Oslo Sportslagers Fotball - Gruppe på Facebook og bli oppdatert på kampanjer, nye modeller, forhåndsbestillinger og mye mer!


Relaterte artikler:

Tags: champions, league, madrid, fotball, adidas, matchball
| Kommentarer [0]

Kommentarer

 •  


 •