Fotball - Nå starter innendørssesongen, er du klar?

Den beste tiden av året er her - nå starter nemlig fotball innendørssesongen. Fra store områder til små, fra lavt tempo til høyt, fra utholdenhet til eksplovisitet. Når du går innendørs sier det seg selv at du trenger enda mer hjelp fra utstyret ditt. Alle sømmer, alle materialer og alle forskjellige konstruksjoner er et resultat av flere års studier av kroppens anatomi, funksjon og bevegelser.
Her presenterer vi noen av modellene for futsal sko du finner i nettbutikken vår. Om du klikker på bildene kan du lese mer om de forskjellige skoa.Nike Air Zoom Control II FS ble vår bestselger på innendørs fotballsko forrige sesong. Denne sesongen kommer den i to farger. Den som du ser her, samt en annen farge i okt/nov. Følg med!
Pris: 799,- kroner.
   nike air zoom control II fs
Adidas Samba Nua, Adidas mest solgte innendørs fotballsko gjennom tidene. Klassisk Adidas design med overdel i skinn og syntet. Denne skoen er ny hos oss, men vi har store forventninger til den!
Pris: 559,- kroner.
   adidas samba nua
Adidas Super Sala VII, godt alternativ for deg med stramt budsjett. Tøff innendørs fotballsko i  god kvalitet. Mye spillefølelse for pengene!
Pris: 399,- kroner.
   adidas super sala VII
Adidas Absolion Powerswerve Indoor. Innendørs fotballsko med Predator design. Meget etterspurt sko, som vi har solgt gjennom flere sesonger. Lær i overdel for suveren touch og kontroll.
Pris: 799,- kroner.
   Adidas Absolion Powerswerve IN
Vi har selvfølgelig også Adidas Copa Indoor. Futsalens svar på Adidas Copa Mundial. Mykt lær i overdel sørger for en eksellent touch på ballen. Vår mest solgte futsal sko gjennom tiden!
Pris: 799,- kroner.
   Adidas Copa Indoor
Adidas adiPURE Indoor, rett og slett en fantastisk fotballsko! Overdel med mykt kengeruskinn for perfekt passform, touch og kontroll. Denne skoen vil bli en bestselger i mange sesonger fremover! Vi har den i to farger, hvit og indigo.
Pris: 960,- kroner.
   adidas adipure indooradidas adipure indoor

Se hele vårt utvalg av fotball innendørssko her!

Tags: fotball, fotballsko, futsal
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •