Fotball - Nike CTR360 Maestri. Nyhet Fra Nike!

I oktober kommer Nike med en helt ny toppmodell i sitt fotball segment. Den nye fotballskoen heter Nike CTR360 Maestri og du vil snart få se Cesc Fabregas spille med denne. Nike CTR360 Maestri kommer med en helt revolusjonerende overdel, Kanga-Lite syntetisk lær.
CTR360 er laget med 3 formål - mottak, kontroll og ballfordeling.

CTR360 fotballsko er spesialdesignet for playmakeren i laget. For en playmaker er mottak, kontroll og ballfordelig de viktigeste oppgavene, og det er nettopp dette CTR360 er laget for.
Selv om CTR360 i utgangspunktet er tiltenkt denne spillertypen, kan den fint brukes av spillere i alle posisjoner på banen.

nike ctr360 fg fotballsko fabregas
Mottak: Putene på utsiden av fotballskoen vil hjelpe deg å dempe ballen, og gi deg ett ekstremt første touch. Det er også lagt inn asymetrisk snøring, for å gi deg ett renere treff på ballen.


nike ctr360 fg fotballsko fabregas
Kontroll: For overdelen har Nike utviklet ett revolusjonerende materiale, Kanga-Lite. Dette er ett syntetisk lær som har de samme egenskapene som kengeruskinn, uansett værforhold! Kanga-Lite er dessuten lettere.

nike ctr360 fg fotballsko fabregas
Ballfordeling: Knottene fremst under foten er laget med en mykere hardhet enn hva man er vant til. Dette for at man skal kunne kontrollere ballen i dragninger eller mottok. På innsiden av foten har du ett felt som heter "pass pad". Denne bidrar til bedre kontroll og presise pasninger.


Andre spillere som er observert med black-out versjoner av CTR360 Maestri er Scholes, Iniesta og Obi Mikel,

Nike CTR360 Maestri kommer i første omgang i 2 farger. Disse kan du lese mer om, eller forhåndbestille her.Nike Ctr360 Maestri fotballsko fabregasTags: nike, fotballsko, ctr360, fabregas, fotball
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av kokobombe, 24.11.2009 18:12:22
gjør den at du kan skyte bra også på straffer eller frispark